Iš pradžių papasakosiu apie save: esu toks, kokio pageidauja dauguma moterų nuo 20 iki 40 metų. Jaunas (man 30 m.), nė karto nevedęs, neturintis nesantuokinių vaikų, skolų, lytiškai plintančių ligų ir pan. Esu gerai išsilavinęs – du prestižiniai aukštieji, vadovaujančios pareigos Valstybės tarnyboje ir pelningos antraeilės pareigos privačiame sektoriui lemia tai, kad vairuoju ne tik gerą kelių metų automobilį, turiu nuosavą butą, kurį įsirengiau neskaičiuodamas pinigų, bet ir tai, kad galiu laisvai išlaikyti PROTINGĄ žmoną ir dar pora atžalų.

Tokie dalykai kaip gera išvaizda, nepriekaištinga sveikata, geras humoro jausmas, dėmesingumas, mandagumas ir visa kita yra ir su kaupu. Juk šio straipsnio esmė – ne koks aš „super“, bet ta, kad tokie kaip aš nenokstam ant pirmos pasitaikiusios mergos nuogu užpakaliu. Taip, aš užimtas, ir mano draugė nėra silikoninė, nušpakliuota fyfa, o graži ir protinga mergina, mano amžiaus, taip pat „kažką gyvenime pasiekusi“, t.y. geras darbas, kur alga nuo tūkstančio eurų, butas, automobilis, pati ne iš kaimo, tėvų jos remti ar slaugyti nereikia ir pan.

Mielieji, esmė ta, kad pasiturintys ir renkasi pasiturinčius, o ne bet ką kaip kad eilinė kasininkė ar pardavėja. Nesvarbu, kokia mergina – turtinga ar vargšė, bet ji taip pat norės būti mylima ir gerbiama, joms taip pat bus nekalbadienių ir įvairių nesąmonių. Tiesiog kai šalia tavęs yra tavo socialinio statuso žmogus, tuomet dažnai santykiai yra sėkmingesni ir laimingesni, supranti vienas kitą iš pusės žodžio ir nekyla problemų dėl pinigų, nes jų abu turite pakankamai. O daug bėdų – beveik aštuoniasdešimt procentų – išsprendžia būtent pinigai. Tad belieka mylėti gyvenimą ir džiaugtis vienas kitu ir nesukt tiek sau, tiek jai galvos dėl smulkmenų...

Ir pabaigai. Norint ko nors reikalauti, reikia turėti, ką duoti, pasiūlyti. Tad jei, brangioji, esi eilinė mergina su eiline pusantros „štukės“ alga, nusileisk ant žemės, imk apsauginį ir vertink tai, ką turi. O kai „socialiai užaugsi“, tai ir suspėsi pasikelti.

Apsaugininkui – nenukabink nosies, turiu ir aš vieną tokį keistą pažįstamą kaip tu. Neseniai žmogus vedė tokio pat sukirpimo merginą. Nežinau, iš ko jie gyvena, bet žmonės laimingi ir myli vienas kitą. Ne pinigai gyvenimo tikslas, jie tik pagalbinė priemonė tam tikslui pasiekti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Esu gražus, protingas, draugiškas, bet... vienišas“ - ne kartą tenka girdėti tokius žodžius iš žmonių, kuriems, regis, nesiseka tik dėl vieno – jie niekaip neranda kito, su kuriuo galėtų dalintis džiaugsmais, rūpesčiais ir kavos puodeliu.

Teiraujamės Jūsų - ar esate atsidūrę panašioje padėtyje? Jei taip, kaip pavyko rasti antrąją pusę? O gal iki šiol neturite mylimojo ir mylimosios ir vadovaujatės teorija, kodėl nesiseka šį rasti? Nežinote kur bėda? O gal manote, kad antroji pusė – apskritai ne būtinas dalykas gyvenime? Pasidalinkite savo patirtimi su kitais, patarkite ar pasiguoskite – laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Antra pusė“.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau: