Baisu, kas darosi gatvėse ir klubuose. Baisu. Suprantu, kad Lietuvoje vyrų trūkumas, na, bet nueikite į parduotuvę ir nusipirkite pasitenkinimo žaislų, jei taip jau sunku. Aš nebegaliu žiūrėti į paneles, besiraitančias prieš užsieniečius. Ar Jūs nesuprantate, kaip apgailėtinai atrodote iš šono?

Ar nesuprantate, kaip iš Jūsų tie patys užsieniečiai juokiasi ir tyčiojasi? Negi tikrai galvojate, kad sugulus po klubo Jūs ištekėsite už jo? Ar nebijote ŽIV, galiausiai? Ar Jūs neturite užsieniečių draugų, kurie pasakoja, ką užsienyje kalba apie Lietuvą? Aišku, nespalvinkime visko vien juoda ir balta, bet....

Užsieniečiai atvyksta čia savaitgaliui ir vadina Lietuvą nemokamo sekso rojum. Ir žinot kodėl? Ogi nėra bent vieno vakaro klube, kuriame nebūtų panelės, kuri nekviestų grįžti namo kartu. Aš esu mačiusi ir tokių merginų, kurios arogantiškai nustumia užsieniečius į šoną. Bravo. Tą kartą jutau pagarbą... Na, bet ar ne laikas nustoti teršti Lietuvos merginų vardą? Ką Jūs gaunate iš to vienos nakties nuotykio? Dar vieną draugą „Facebook“? O kaip Jūsų savigarba ir kūnas?

Gal pradėkime parodyti savo aukštą lygį, ir tada atvažiavę čia užsieniečiai nelįs taip prie panelių, kaip dabar, nes jas paprasčiausiai gerbs. Gerbkime save ir mus pačias gerbs. Ko tie užsieniečiai tokie ypatingi, Dieve mano? Jie tos pačios vyriškos giminės, visur yra visokių vyrų, kaip Lietuvoje, taip ir užsienyje.

Kas čia per postsovietiniai kompleksai, po galais, kad užsienietis vyras – tai jau garbė ir laimė. Pilna mokančių asistuoti ir lietuvių šiaip, jei ką... Juk, panelės, jūs teršiate Lietuvos vardą ir garbę. Terškit tada save, bet bent jau ne Lietuvą, jeigu vis tik neturite savigarbos. Joks vyras neves merginos, pirmą vakarą po klubo su juo sugulusios. Paskui neverkit, kai Lietuvą vadina „k...“ rojum. Na, gerbkit save, savo kūną, na, nesiraitykit kaip kokios savigarbos neturinčios vargšės tuose klubuose pamačiusios italą. Vargšės. Kito žodžio neturiu. Dauguma jų turbūt gimusios ne Vilniuj.

Prašau. Pradėkime tausoti Lietuvą, pradėkite save gerbti, pradėkite rodyti aukštą lygį. Linkiu, kad greitu metu užsieniečiai čia važiuotų ne dėl nemokamo sekso, o dėl gražios mūsų šalies ir gerų žmonių, nes man jau darosi gėda būti lietuve.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pritariate išsakytai nuomonei? Norite pasidalinti savo mintimis ar patirtimi? Tai galite padaryti žemiau: