Projektą rengiame kartu su kolege Kornelija Urbonaite. Projekto rezultatas buvo toks, kad keleta anketų iš netikrų buvo pervadintos į gerbėjų. Pastebėta ir tai, kad jei yra sukurta Kristinos Ivanovos anketa, šalia jos darbuojasi dar banga apsimetėlių, pradedant Natalija Bunke, „Šarkų“ merginomis, „69 danguje“.

Artimiausių pažįstamų ratas kuriamas bendru susitarimu. Nežinau, kokiu tikslu tai daro mergaitės, kurios slepiasi už suklastotų anketų - gal joms tereikia dėmesio?

Apie 70 proc. Neigia, jog anketa yra suklastota, nors yra matoma, kad ji sukurta šiemet arba vos prieš keletą dienų. Dauguma šių anketų savininkų naudoja keiksmažodžius arba nevengia viešinti detales, kurių tikrųjų anketų savininkai tikrai neviešintų.

30 proc. prisipažįsta, kad anketa suklastota ir sutinka ją pervadinti į gerbėjų, bet tai tik lašas jūroje ir manau, kad tai reikia pakeisti: skirti baudas, susekti tuos mažamečius vaikus, kurie taip elgiasi arba pranešti socialinių tinklų administracijai, kad anketa yra netikra ir ją reikia pašalinti.

Vos tik žmogus tampa žinomas visuomenėje, jo anketų skaičius padidėja praktiškai dešimt kartų. Kiek pastebėjau, sparčiai gausėja šių atlikėjų netikros anketos: Irūnos ir Inetos Puzaraičių, Kristinos Ivanovos, Natalijos Bunkės (...). Tai masinė problema ir tai reikia keisti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!