Viskas prasidėjo gana seniai. Mama man įrodinėdavo, kad tėtis turi kitą, nors aš, daug laiko praleidęs su tėčiu (vaikystėje ir paauglystėje), tuo netikėjau. Ji vis kalbėdavo, kad nori skirtis, kad nebegali taip toliau gyventi, ir t.t. Būdamas vaikas, aš visuomet verkdavau, kai mama apie tai prabildavo.

Bet ateina laikas, jie susitaiko, gyvena mėnesių mėnesius be kivirčų, o, būna, ateina toks laikas, kad jie gyvendami po vienu stogu nesikalba kelias savaites.

Tik mama man pasakodavo, kas ir kaip, vėliau ir su manimi nustojo apie tai kalbėtis. Nors aš jau sukūręs savo šeimą, turiu tris vaikus, pastaruoju metu mama tik mano žmonai viską pasakodavo, kuri perpasakoja viską man. Na, o tėtis niekuomet nesikalbėjo su manimi apie savo santykius.

Ir štai atėjo tokia diena, kai aš užtikau savo tėtį su kita moterimi. Ir jie kartu kavos negėrė... Dabar svarstau, ar man pasakyti mamai, ar tylėti lyg niekur nieko? Tiesą žinau tik aš. Juo labiau, kad tėvai nugyveno kartu 40 metų. Bijau net žmonai apie tai prabilti. O kaip pasielgtumėt Jūs?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kviečiame patarti skaitytojui ar pasidalinti savo istorija.

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Šeima“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: