Noriu papasakoti apie savo sesers pažintis su vedusiais arba įsipareigojusiais vyrais. Iš karto noriu pasakyti, kad manau, kad ji elgiasi blogai...

Mano sesuo turi kelis meilužius, kurie turi šeimą, vaikų... Ir ji, tai žinodama, vis tiek su jais susitikinėja, nors ne kartą jos klausiau, kaip ji jaučiasi, ardydama šeimas. Tada iš karto atrėžia, kad ji nieko blogo nedaro ir ji neardo šeimų, esą jei tie vyrukai nenorėtų, nesusitiktu su ja.

Sesuo sako, kad šeimų neardo, nes nelenda į šeimos gyvenimą. „Jeigu jiems blogai su žmonomis, tai – ne mano bėda, ir dėl to nesuku galvos, nieko blogo aš nedarau“, – sako ji. Manau, kad jei tik jums kyla abejonių dėl vyro ištikimybės, tai tikrinkite juos, nes niekada negali žinoti, ar neatsirado tokia kaip mano sesuo jūsų gyvenime.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Tikriausiai ne vienam yra tekę silpnumo akimirką žvilgtelėti į antros pusės telefoną ar kompiuterį. Puiku, kai po to telieka nuryti sąžinės priekaištus ir atsiprašyti, tačiau taip būna, deja, ne visada... „Žinoma, kad pati buvau kalta, kad lindau. Ką norėjau, tą ir radau, taip?“, – pagalvojo DELFI skaitytoja, prisipažinusi, kad apie vyro neištikimybę sužinojo perskaičiusi jo pokalbius „Skype“.

Kokia Jūsų nuomonė – kaip elgtis slapčia sužinojus apie neištikimybę ar kilus įtarimams dėl jos: prisipažinti, aiškintis ar pamiršti? O gal vadovaujatės principu – „nežinau, ir širdies neskauda“?

Savo patirtimi kviečiame dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt.