Rinkimų išvakarėse prieš mus, ypač prieš mūsų Prezidentę, spygaujančių čiastuškų fone, Maskvos purvinai propagandai tūravoja ir seimūnas, ir žaliai paraudonavęs signataras, ir šou laidų vedėjos (ai). Gal šitai ir būtų galima nurašyti brutaliai nešvariai rinkiminei agitacijai, tačiau kyla klausimas: kodėl tie agitatoriai, teisuoliai rimčiau nekalba apie valdžioje šiandien sėdinčius ir toli gražu ne mūsų interesus atstovaujančius daugiau nei keturis komisarus ir melnikaites. O kapstosi tik D. Grybauskaitės giminėje falsifikuojančiai traktuojant, atseit, Prezidentės tėvas buvo KGB darbuotojas. Arba šitie kapstytojai visiški užsispyrę kvailiai, arba dirba juodą Judo darbą už sidabrinius (…).

Nedora piktnaudžiaujant demokratija, laisve šitaip elgtis, juo labiau tarsi nematant, kaip viešai ciniškai tyčiojamasi iš Laisvės kovotojų, iš mūsų Tautos, kaip ir šiandien visais įmanomais informaciniais būdais diegiamas mūsų Tautai nebūdingas nevisavertiškumo kompleksas, nuolankumas, trinama garbinga mūsų Tautos praeitis, unisonu su Maskvos ruporais žeminami, šmeižiami mūsų valstybės vadovai. Ne tik D. Grybauskaitė, ne tik V. Landsbergis.

Negi, net ir realaus pavojaus akivaizdoje nesugeba tokie žmonės atmesti nesveikų ambicijų, negi negali susitelkti po viena mūsų Tautos, Valstybės vėliava rimtam, sunkiam ir doram darbui. Juk, mūsų Tautai susitelkus, savo ryžtu, darbais ne kartą stebinome pasaulį.

Bene kiekvienas sveikai mastantis mūsų tautietis akivaizdžiai mato, kad kuo daugiau mūsų Prezidentė Dalia Grybauskaitė dirba savo Tautai, mūsų Valstybei, kuo labiau ji vertinama pasaulyje, tuo aršiau, brutaliau ir organizuočiau ji puolama (...).

Ką gi toks jau tas pasaulis ir šiandien – vieni „istorikai“ rašo putiniškas istorijas, kiti fabrikuoja, kuria kompromituojančius „dokumentus“. Kas jau kas, bet mes tai patyrėme, mūsų tauta tai gerai turi žinoti ir aklai ne klaidžioti Kremliaus propagandos klystkeliais.

Ne mano tikslas agituoti už ką balsuoti, juk mūsų tautiečiai pasirinks ir apsispręs, už ką balsuoti. Tarp kandidatų yra ir dorų žmonių, tačiau negalima tylėti girdint ir matant, kaip už sidabrinius tarnaujama Kremliui, dergiami mes visi, tuo pačiu – ir pats kalbantysis (jeigu suvokia). Man, ir ne tik man darosi nejauku ir nesuvokiama, kad iš Seimo, kurį ir aš kartu su mūsų Tauta gyniau sausį, iš televizijos, už kurią pralietas Tautos kraujas, po dviejų dešimtmečių sklistų Kremliaus ideologija (...).

Balsuosime už atliktus darbus o ne už apgaulingus pažadus, ne už energetikos žlugdytojus, ne už LR Konstitucijos ir įstatymų pažeidėjus. Balsuosime už savo ir vaikų ateitį.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!