Praėjusią vasarą atostogavome penkias dienas Nidoje – nakvojome keturias naktis. Susiradome neseniai suremontuotą butą, kuriame moteris nuomojo du kambarius. Kaina kaip Nidoje buvo neįtikėtina – 60 litų dviems asmenims. Taigi keturios nakvynės mums atsiėjo 240 litų.

Bute gavome didelį kambarį su dvigule lova, spinta, plazminiu televizoriumi ir balkoną. Na, o dušas ir virtuvė buvo bendra, bet mums tai tikrai nemaišė. Keltas tuomet kainavo 43 litus, įvažiavimas į Neringą – 20 litų.

Pakeliui dar užsukome į delfinariumą, bet jis buvo restauruojamas, todėl aplankėme tik muziejų ir ruonius. Iš viso tai kainavo apie 40 litų. Kuras atsiėjo 150 litų, keliavome iš Kauno. Na, ir pasilikome 500 litų penkioms dienoms, kiekvienai dienai po 100 litų maistui, gėrimams ar tokioms pramogoms kaip pasiplaukiojimas jachta, mini golfo žaidimas.

Įdomiausia tai, kad išleidome tik 400 litų ir važiuojant namo užsukome į Palangą ir Šventąją, kur išleidome dar išleidome 100 litų. Iš viso mūsų penkių dienų atostogos kainavo 1000 litų. Šiemet žadame išleisti tiek pat.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame Jūsų – kiek reikia išleisti norint patogiai pasiilsėti Lietuvos pajūryje? Galbūt galite paneigti mitą, kad užsienyje atostogauti pigiau? Papasakokite, jei tokią tendenciją, kad mažiau kainuoja išvykti ilsėtis svetur, pastebėjote.

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Poilsis“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: