Pavydas – ne tas dalykas, su kuriuo susiduriu retkarčiais. Tai tas jausmas, su kuriuo gyvenu nuolat. Negaliu sakyti, kad tai griauna mano santykius, bet šiek tiek juos apsunkina.

Mano vaikinas mielai bičiuliaujasi su savo buvusiomis merginomis ir tai mane erzina. Būtent tai man kelia nerimą, sukelia pavydą. Nuo jo šio jausmo neslepiu, akivaizdžiai parodau, kad pavydžiu ir manau, kad jis tuo džiaugiasi – jaučiasi išaukštintas.

Manau, jei mūsų santykiuose pavydo nebūtų, gyvenimas būtų pernelyg niūrus. Kad santykiai gyvuotų, reikia iššūkių“, – savo laiške DELFI pasakoja skaitytoja.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite patirtimi – ar verta stengtis nugalėti mylimojo pavydą, o gal pats esate pavydus ir išmokote šį jausmą sutramdyti? Papasakokite, koks pavydaus žmogaus poelgis privertė jus suprasti, kad jūsų keliams metas išsiskirti. Patarkite tiems, kurie dar tik pradėjo kurti santykius su pavydžiu žmogumi.

Vienam Jūsų atiteks 6 mėn. DELFI grupės žurnalo „Moteris“ prenumerata! Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką čia arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pavydas“. Jūsų anonimiškumą garantuojame.