Tada nuvykom į Palangą. Gavome 6 kv. metrų kambarį su sovietine išskleidžiama lova, pilną dulkių, purviną, kažkur miesto glūdumoj, be jokių patogumų ir smirdantį drėgme ir senumu. Dušas – bendras visam namui, tualetas irgi. Už naktį mokėjome 30 eurų 2 žmonėms. Tai puikus įrodymas, kad Lietuvoje nėra ko atostogauti.

Be to, Palangoje Baltijos jūroje, girdėjau, plaukioja išmatos. Vanduo rudas, purvinas ir nekvepia. Kai kurie žmonės šlapinasi į vandenį ir kartu jame maudosi. O Graikijoj – žydras ir permatomas vanduo.

Lietuviai pajūryje nori kosminių pinigų už visiškai nieką. Nežinau, ar dar važiuosiu ten ilsėtis, nes grįžusi namo jaučiausi išleidusi viską, ką turėjau, o pailsėti nepavyko, priešingai nei kalbant apie kelionę į Graikiją.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame Jūsų – kiek išleidžiate ilsėdamiesi Lietuvos pajūryje? Ar užsienyje atostogauti iš tiesų pigiau? Papasakokite, jei tokią tendenciją, kad mažiau kainuoja išvykti ilsėtis svetur, pastebėjote. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vasara“. Savo mintimis taip pat galite spausdami čia.