Norėčiau pasidalinti geromis emocijomis ir padėkoti pareigūnams už jų geraširdiškumą. Viskas įvyko birželio 13 dieną, apie 22-22.30 val., Vilniuje Kareivių ir Kalvarijų gatvių sankryžoje.

Važiuodamos Kareivių g., kitoj pusėj gatvės pamatėme šlubčiojančią mergaitę. Panelei buvo taip sunku eiti, kad ji vienu metu net apsikabino stulpą ir matėsi, kad kaupia jėgas tolimesniam keliui.

Mes apsisukom ir privažiavusios prie merginos, pasiūlėm pavėžėti iki namų, šiek tiek pakalbėjom ir jį įsidrąsinusi įlipo į automobilį. Tuo metu priešais mus sustojo policijos automobilis, išlipęs pareigūnas priėjo prie mūsų, patikrino, kas sėdi automobilyje (net neabejoju, kad jei vietoj 3 merginų būtų pamatęs 3 vaikinus, būtų paprašęs tos merginos išlipti) ir pasakė, jog gali parvežt mergaitę.

Patikinom, kad viskas gerai ir pasirūpinsim keleive. Pareigūnas draugiškai nusišypsojo (mano draugė po to prasitarė, jog pirmą kartą mato besišypsantį policininką), palinkėjo gero kelio ir palaukė, kol nuvažiuosim. Labai labai gaila, kad neįsidėmėjome automobilio numerio. Labai būtume dėkingos, jeigu ši padėka pasiektų tuos pareigūnus.

Džiaugiamės, kad yra vis gi šaunių ir atsakingų pareigūnų, kurie buvo pasiryžę ištiesti pagalbos ranką vargšei mergaitei (mergina buvo ispanė, todėl net neabejokit, kad iš Lietuvos parsiveš tik geriausius atsiminimus apie Lietuvos policiją).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)