Ir čia tik šios dienos interneto platybėse randamos straipsnių antraštės. Ir taip kiekvieną dieną. Lieknėk, nevalgyk to, valgyk aną, ne geriau šito nevalgyk, gal geriau tik gerk, arba valgyk viską, bet vis tiek lieknėk. Dar sportuok – daryk tokius pratimus ar anokius, nebėgiok, arba bėgiok, bet teisingai.

Kiek galima? O kas nors gali parašyti kaip pastorėti? Bet pastorėti gražiai ir saikingai per visur. Nes nuo to lieknėjimo ir smegenys jau lieknėja. O sustorėti noriu ir dėl sveikatos, ir kad sau graži būčiau, ir kad rūbai kaip ant pakabos nekabėtų.

Valgau normaliai, lankausi baseine, neatsisakau saldumynų tikrai, tai yra mano kasdienybė. Bet svoris vis tiek per mažas. Gal net nereikėtų to svorio akcentuoti, sveriu kiek sveriu, bet norisi atrodyti normaliai, nes vienam 65 kg atrodo daug, o kitam ir 80 kg dar normaliai.

Žinoma, ir nuo ūgio viskas priklauso. Taigi, jei pasakyčiau, kad nešioju S dydžio drabužius, visi sakytų „tik džiaukis“, bet jei mano ūgis 180 cm, tai tada susimastytų, ar aš truputį ne „pakaba“.

Aišku, žinau, kaip galėčiau pastorėti (daryti viską atvirkščiai nei rašoma visuose aukščiau mano išvardintuose straipsniuose), bet tada, manau, tik užsiauginčiau gelbėjimosi ratą, nuo nieko neveikimo susirgčiau depresija, o dėl judėjimo stygiaus ar nesveiko maisto gausos dar ir ligų prisigaudyčiau.

Noriu pastorinti viską, ne tik krūtinę ar sėdmenis, kaip dabar labai populiaru – vapsvos liemuo ir neproporcingos kitos kūno dalys.

Aišku, kas yra storas, apkūnus, ar atvirkšiai - lieknas, yra subjektyvus dalykas. Žinau, kad daug kas man pavydi to liesumo, bet man norisi atrodyti tiesiog sveikai, o ne storai ar plonai.

Taigi kas galit, pasidalinkit normaliu storėjimo receptu. Pasaulyje yra ir tokių žmonių, kuriems jo reikia.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!