Juk visuomenė už tradicijas – lytinius santykius tik po vestuvių, prieš atsitiktinius lytinius santykius. Bet viskas yra atvirkščiai – visuomenės dalis, kuri tokios galimybės neturi, nori laikytis tradicijų, o visuomenės dalis, kuri tai daryti gali – jų nesilaiko ir neleidžia kitiems.

Gėjai ir lesbietės reikalauja galimybės laikytis tradicijų, už kurias, kaip patys teigia, yra tie visi homofobai, „šeimos saugotojai“ ir panašūs veikėjai, bet jiems tai neleidžiama. Ar visi tie saugotojai mano, kad nesusituokę mažumos neturi ir lytinių santykių? O gal galvoja, kad neturėdami galimybės susituokti su tos pačios lyties asmeniu, įsipareigos priešingos lyties asmeniui? Aš logikos homofobų mintyse nematau, jie patys, be abejo, mato. Fobijos akys didelės, kaip sakoma.

Ar jie už tai, kad gyventi reikia neįsipareigojus vienam partneriui, o vertybė – turėti jų daug? Kas per vyras, jeigu neturi meilužės, taip? Mažėjančių santuokų, skyrybų statistika rodo, kad tame tiesos yra. Kaip ir neseniai TV ekranuose pasirodžiusi šokoladinio kremo „Nutella“ reklama, kurioje berniukas užklijuoja etiketę „Marta“, padovanoja indelį mergaitei ir už tai gauna bučkį. O toliau – jis rodomas namuose, su krūva tokių indelių, ant kurių daug įvairių mergaičių vardų. Kodėl tyli tradicinės šeimos saugotojai ir gynėjai? Ar čia jiems viskas gerai? Reklama juk skirta vaikams. Po praėjusių metų „Eurovizijos“ visi rėkė, „ką pasakyti vaikui?“, o ką jūs sakote po tokios reklamos?

Gal jūs, verčiau, su savo plakatais ir kryželiais eikite protestuoti prie teismų, kur kasdien vyksta skyrybos, po Seimo narių langais, kurie per tą sunkų darbą „už Lietuvą“ pamiršta žmoną, vaikus ir laksto paskui žaliaakes?

Taigi, realybė tokia – gėjai reikalauja galimybės laikytis senų tradicijų, įsipareigoti prieš visuomenę vienam asmeniui, pasižadėti juo rūpintis, laimėje ir nelaimėje, deklaruoti ištikimybę, monogamiją. O visuomenė yra prieš. Visuomenėje santuokų mažėja, skyrybų daugėja.

Visuomenė rėkia: „Neleisti“ „Mes prieš (gėjų) santuokas“. Keista, kodėl nei vienas tradicinės šeimos ir santuokos gynėjas nepasiūlė baudų už skyrybas, už neištikimybę, santuokos įsipareigojimų sulaužymą? Tai man atrodo nelogiška ir keista. Įsivaizduokite, kiek pagausėtų valstybės biudžetas, kaip paplonėtų visų homofobų piniginės. Tai kas gi tikrieji tradicinių vertybių gynėjai?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!