Neslėpsiu, esu šiek tiek patyrusi šiame reikale. Visą paauglystę, vėliau jaunystę buvau paprasta, niekuo iš minios neišsiskirianti mergina. Diena iš dienos skaičiau knygas, domėjausi humanitariniais dalykais, svajojau išvysti save universiteto auditorijoje.

Viskas taip ir klostėsi iki trečiojo kurso pabaigos. Sutikau vyrą. Buvo tų vyrų ir anksčiau, tačiau visi iki tol buvo arba nevyriški, arba tiesiog dar nesubrendę kaip ir pati aš. Šis buvo kitoks. Jis mane vertė pasitempti. Atrodyti gražiai buvo būtina sąlyga norint stovėti akis į akį su šiuo vyru. Blankių ir formų nepabrėžiančių rūbų garderobas staiga savo turiniu ėmė priminti seksualios ir fatališkos, o kartais ir žaismingos moters spintą. Kosmetinė greitai tapo pilna makiažo priemonių. Aš tapau panaši į moterį.

Pasikeičiau ne tik išore. Mano prioritetai pakito. Mokslo žmogų pakeitė vyrų dėmesio trokštanti moterytė. Su minėtuoju vyru susibendravome, tapome pora. Niekada gyvenime anksčiau net nepagalvojusi apie neištikimybę tapau savo pačios aistrų įkaite. Esu įsipareigojusi vyrui, kuris pakeitė mane. Tačiau man tai - ne kliūtis turėti galybę kitų vyrų. Fizinės neištikimybės užuomazgų net nereikia ieškoti, nes jų nėra. Pasisotinimui man užtenka gauti vyrų dėmesį.

Sudominti juos. Sužavėti. Stengtis dėl jų, gauti taip trokštamą dėmesį, ir galiausiai nieko jiems neduoti. Sujaudinti. Nesibučiuoti. Nesimylėti. Nieko. Man tereikia, kad pajausčiau, jog jiems patinku. Tada sumažinti bendravimą ir palikti juos nesusipratusius, kas man nutiko, kodėl atšalau ir nebenoriu kalbėti. Taip, viskas ko man reikia, tėra dėmesys.

Patarimų, kaip suvilioti norimą vyrą, nedalinsiu, jų gausu kituose straipsniuose. Kartu ir nenorėčiau, kad atsirastų kitų tokių moterų kaip aš. Tai yra velniškai amoralu. Kenčia abi pusės. Vyrai emociškai, aš - morališkai. Esu tokia tuščia ir iškreipta viduje. Aš nebegaliu sustoti, toks elgesys pasotina mano nežmoniškus poreikius. Nebežinau ko griebtis, nes tai į gerą tikrai neveda. Nebent į moralės nuvertėjimo krizę.

Moterys, nebūkime vyrų viliotojos. Kiekvienas moteris sugebantis perprasti vyras supras, kad jūs turite problemų. O tik tokie vyrai ir turėtų būti moters siekiamybė, nors ir sunkiai pasiekiama. O kai būsite per prasta, žlugsite. Tapsite neverta moters vardo. Kartu ir žmogaus. Tik gyvūnai gyvena dėl savo pačių poreikių patenkinimo. Manai esanti aukščiau už paprastą gyvūną? Tuomet nustok vilioti visus vyrus iš eilės, kad patenkintum savo ego.

Vis dėlto, jeigu jautiesi pasimetusi, tavo istorija primena manąją ar tiesiog nori pabendrauti šia tema - parašyk man. Galbūt galėsiu padėti: neviliotoja@yahoo.com

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Tapau vyru, kuris net ir pakliuvęs į pačią netikėčiausią situaciją visada išliptų sausas, pasinėriau į tai taip giliai, kad ilgainiui tai tapo tiesiog žaidimu: pamatai tau patinkančią moterį ir tampi tuo, ko ji ieško“, - rašo DELFI skaitytojas, tokių būdu tikriausiai galintis suvilioti bet kokią moterį.

Merginos, dabar klausiame Jūsų, ar iš tiesų vyrui pasistengus galima tapti geidžiamu bet kuriai moteriai? Ko reikia, kad priešingai lyčiai taptum dievaite ar dievaičiu? Pasidalinkite – galbūt esate iš tų laimingųjų, kurioms visi krenta po kojomis nė piršteliu nepamojus? Papasakokite savo istoriją.

O gal kaip tik tokius vilioklius atpažįstate iš karto, vos išgirdusios nuvalkiotas frazes ar pastebėję suvaidintas manieras ir galite pasidalinti, kaip tokius „statote į kampą“?

Nesvarbu, esate vilioklė ar suviliotoji, laukiame Jūsų minčių, istorijų ir patarimų aukščiau nurodyta tema net dvi savaites el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Flirtas“ iki gegužės 6 d.

Vienai laimingajai atiteks dvi knygos – T.A. Fowler „Romanas apie Zeldą Ficdžerald“ ir R. Manson „Malonumų ieškotojas“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: