Kaip pasakojo skaitytojas, jo atsiųsto vaizdo įrašo pradžioje „Opel“ automobilio vairuotojas bandė į juostą įvažiuoti priešais jį.

„Kai to padaryti nepavyko, jis „pakirto“ toliau važiuojantį automobilį „Saab“ (laikas ~15:27:10). Kai sustojome, sankryžoje pasikalbėjome su „Opel“ varuotoju (piktai). Pasirodo, kad nepraleidau jo, kai jis važiavo iš pirmos juostos į pirmą (vieta filmuke, kai važiavome kolonoje iš paskos minėtam „Saab“ automobiliui“, – pasakojo skaitytojas.

Pasak jo, vėliau „Opel“ vairuotojas nurimo ir jie abu tęsė kelionę.

„Po kuriuo laiko „Opel“ automobilis nutolo, bet vairuotojo pyktis, matyt, išliko. Man artėjant prie jo antroje juostoje, „Opel“ automobilis pradėjo mažinti greitį, „užlindo“ iš priekio, persirikiuojant iš pirmos į antrą juostą. Aplenkiau jį ir ramiai vėl grįžau („nepakirsdamas“) į antrą juostą, nes sankryžoje turėjau pasukti į kairę. Jis vėl mane aplenkė ir vėl „pakirto“, – savo įvykio versiją aprašė skaitytojas.

Įvertinti filmuką ir pasižiūrėti situaciją galite žemiau:

Norite papasakoti apie savo patirtį kelyje? Rašykite mums el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kelias“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)