Man tuoj bus 25-eri: esu jauna, graži, simpatiška, komunikabili panelė, bet vis dar esu vieniša ir man dėl to liūdna. Be to, esu užsienyje, Danijoje, kur vaikiną susirasti ne taip ir lengva.

Penkerius metus draugavusi su vaikinu išsiskyriau, porą mėnesių jaučiausi blogai, bet po to pradėjau džiaugtis laisve – aplink pamačiau kitų gerų dalykų. Atsirado proga išvykti į užsienį, pakeisti aplinką, tačiau antros pusės taip ir neradau...

Galbūt esu šiek tiek įsimylėjusi vieną vaikiną, tačiau praleidau savo šansą užkalbinti. Dažnai apie jį pagalvoju, sapnuoju, nors artimai kalbėjusis nesu. Kartais galvojus - „jis bus mano!“, tiesiog jaučiu širdimi, bet jo nesutinku...

Taip sunku gauti, ko nori, svajonė ir lieka svajone: kiek esu bendravusi su vaikinais, ėjusi į pasimatymus, niekad nepajusdavau kibirkšties, kažko viduje. Taip ir pasibaigdavo, nes galėdavome būti tik draugais. Todėl dabar užsienyje esu viena.

Pradėjau lankyti užsienio kalbos pamokas, siekiu ją išmokti, kad nebūtų bėdų – noriu, kad mano vyras būtų užsienietis. Jie kitokie nei lietuviai ar lenkai - stengiasi, kad moteris gerai jaustųsi, būtų patenkinta. Jei vyrui patinki, jis padarys viską, ką pasakai. Tikiuosi atsiras toks, kuris bus vertas manęs, o aš – jo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Esu gražus, protingas, draugiškas, bet... vienišas“ - ne kartą tenka girdėti tokius žodžius iš žmonių, kuriems, regis, nesiseka tik dėl vieno – jie niekaip neranda kito, su kuriuo galėtų dalintis džiaugsmais, rūpesčiais ir kavos puodeliu.

Teiraujamės Jūsų - ar esate atsidūrę panašioje padėtyje? Jei taip, kaip pavyko rasti antrąją pusę? O gal iki šiol neturite mylimojo ir mylimosios ir vadovaujatės teorija, kodėl nesiseka šį rasti? Nežinote kur bėda? O gal manote, kad antroji pusė – apskritai ne būtinas dalykas gyvenime? Pasidalinkite savo patirtimi su kitais, patarkite ar pasiguoskite – laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Antra pusė“ iki vasario 10 d. Vieno teksto autoriui atiteks specialus DELFI puodelis ir 50 litų „Vero Cafe“ čekis.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau: