Tačiau net nepriėjus prie „Ozo“, sustojo taksi automobilis ir vairuotojas pasisiūlė pavežti. Paklausiau, kokia kaina. Sako: „Sėsk, įjungsiu taksometrą, bus matyti“. Važiavau iki Pašilaičių, iki Skalvių autobusų stotelės. Aš išlipau iš automobilio ir laukiau, kol draugas atsiskaitys už taksi paslaugas.

Jam išėjus paklausiau, kiek mokėjo. O jis nustėręs atsako, jog 65 litus. Tiesą sakant, šokas praėjo tik dabar, ir tik dabar suvokėme, jog reikia kažką daryti. Argi tai normalu, jog už 6 kilometrus kelio teko mokėti 65 litus?

Šiek tiek apie taksi: nebuvo, kur prisisegti saugos diržą; sustojo pats, gatvėje, ir kvietė pavežti; taksi automobilis atrodė šiurpiai, lyg ant posūkio subyrėtų.

Deja, nepamenu kompanijos pavadinimo, tik tiek, jog prasideda iš „N“ raidės. Nerandu šio taksi jokiuose registruose. Gal galėtumėte padėti rasti tą taksi, ir išsiaiškinti, kodėl iš žmonių yra plėšiamos tokios sumos? Mums nebuvo duotas kvitas. Automobilis buvo „Opel Astra“, kokių 1995 metų, gan blogos būklės, nes sėdėjau gale, ir nebuvo, kur prisisegti diržo. Ant taksi parašytas numeris buvo gana ilgas...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!