Išmokit normaliai kalbėti. Sako, noriu, kad biškį padažytumėt, o po to reikalauja kapitalinio remonto su pertvarų perstūmimu, šildomomis grindimis ir pakabinamomis lubomis. Iš straipsnio aišku, kad paskaičiavo, kad medžiagos kainavo mažiau nei 3 tūkst. eurų ir viskas, vadinasi, apgavo? O kur jūsų darbas?

Vieni vaizduoja, kad sumoka, kiti vaizduoja, kad dirba. Sutari konkrečius darbus, kaip už juos bus atsiskaitoma, domiesi, kaip vykdoma, ir gauni viską. Be jokių biškį padažyt. Konkrečiai – tinkavimas, špaklius, dažymas, tiek ir tiek kvadratų. Tokia medžiagų kaina, tokia – darbų. Terminai: kad statybininkams apsimokėtų skubėti, bet ne kokybės sąskaita.

Su tokiais, kuriems reikia, kad biškį padažytų, vos vos pašpakliuotų, neverta dirbti. Nes jie nori biškį pamokėti ir vos vos atsiskaityti.

Dėl sąmatų išpūtimo, nenumatytų išlaidų, tai net kai turi didelę patirtį, visko nenumatysi. Kažkodėl žmonės pasiima pagalbinių (darbuotojų – DELFI) nuo darbo biržos dienai, o patys nieko nedaro. Nori būti ponai. Tik mokėt kaip ponai – ne.

Darai viską, laužai savo įrankius, o kai pamato sąmatoje, kokia grąžto kaina, jau apopleksija. Toks mąstymas, kai patys nieko nedaro. Atseit, turi savaime pasidaryti, šiukšlės – išsivežti, o statybininkai už štuką eurų – metus vergauti ir su savom medžiagom dirbti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti savo patirtimi? Teko susidurti su nesąžiningais statybininkais? Turėjote bėdų remontuodami būstą? O gal dirbate statybų srityje ir teko patirti užsakovų nesąžiningumą? Papasakokite! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: