Nejučia prabėgo pusmetis. O kur gi jis neprabėgs...

Įsijungi televiziją, o ten jau rugsėjis ant nosies. Televizijų reklamos skyriai mano, kad aš ir daugelis kitų potencialių žiūrovų stebės tik tą TV kanalą, kuris pirmas vasaros viduryje reklamuos savo rudens sezono programą. Ne, ne ir dar kartą ne. Galiu pasakyti, kad atvirkščiai – tik nervina savo anonsais.

Užėjome į prekybos centrus ir vaikas persigando, negi jau į mokyklą, ar jau rugsėjis (mūsų vaikas yra pradinukas, todėl dar tiksliai nesiorientuoja, koks yra mėnesis). Aš irgi pakraupusi, dar savo vasaros atostogų nesulaukiau, o man jau bruka mokyklines prekes. Paulaukite, aš noriu dar nuo tų kuprinių, sąsiuvinių ir visų kitų būrelių pailsėti. Pasidžiaugti bent dabar pasirodžiusia šiluma.

Tikrai galiu pasakyti, kad aš ir kelios mano draugės dabar nieko nepirksime mokyklai, nors ir jau prasidėjo akcijos.

Aišku, pirmokų tėvai (prisimenu, pati tokia neseniai buvau) galvoja, kad rugsėjo 1-ąją visi iškart puls piešti, lipdyti, rašyti ir braižyti... O gal iš viso išpirks viską parduotuvėse. Neišpirks tikrai. Geri, kokybiški sąsiuviniai, tušinukai ar kuprinės specializuotose parduotuvėse bus visada. Tiesa, brangiau, bet nepersišvies rašalas per tris puslapius ir pan.

O drabužiai, dar pilnos lentynos vasaros prekių, nes esant šaltesniam ir ypač lietingam orui, net nežiūri į vasaros rūbus ir prekes. O jau mums siūlo megztinių, paltų ir striukių mokyklai.

Prašau, mielieji prekybininkai, TV kanalai, neskubinkite mūsų ir taip jau skubančiame pasaulyje.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Sutinki ar nori paprieštarauti? Išsakyk savo nuomonę rašydamas el. p. pilieciai@delfi.lt.