Pirmiausia, ką „įvedėme“ į racioną... Ryte atsibudus „ant tuščio skrandžio“ - salierų sultys su bet kokiu kitu vaisiumi ar daržove. Pusvalandį – daugiau nieko. Po to mes gerdavome kavą su kokiu sveiku užkandžiu ar desertu.

Į darbą - dviejų /trijų vaisių dėžutė - iki vakarienės. Vakarienei - bet kas suderinama: jei mėsa, tai su daržovėmis. Jei bulvės - tai be mėsos. Desertui - ledai iš šaldytų uogų ar vaisių su klevų sirupu, žaliavalgiški, savo gamybos saldumynai.

Pieno produktams - ne, mielėms - ne! Miltai - tik speltos ar pilno grūdo. Daug žaliųjų kokteilių. Mėsa arba žuvis - tik ekologiška, vieną kartą per savaitę. Šalia apdirbto suderinto maisto - dubuo žalių salotų, daigai ir užtepėlės iš daigų.

Judesiui - dviračiai. Reziumė - svorio sumažėjimas, nuotaikos, energijos kiekio pagerėjimas. Vyrui nebereikia vaistų nuo aukšto kraujo spaudimo. Man pranyko nugaros, sprando, „teniso alkūnės“ skausmai. Sutaupyti pinigai nuo masažų ir vaistų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Galbūt galite papasakoti savo lieknėjimo sėkmės istoriją ir pasidalinti patarimais su valios neturinčiais? Žinote ypatingą lieknėjimo metodą? O gal atvirkščiai – paklausę kaimyno, draugo ar močiutės buvote įklimpę į bėdą, tik norėdami numesti kelis kilogramus?

Papasakokite, kaip pasikeitė Jūsų gyvenimas – laimingesni buvote pradėję „kūno gražinimo“ akciją ar po jos?

Jūsų laiškų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt

Pasidalinkite savo patirtimi! Tai galite padaryti žemiau: