Daug ką pažadėjo atlikti nemokamai, bet vis tiek, na, reikia ten tai 9 eurus sumokėti, tai 20 eurų už tam tikras jo apeigas, kad mano gyvenimas neva būtų išvalytas, bloga akis nenužiūrėtų ir taip toliau.

Vieną dieną gaunu iš šio aiškiaregiu pasivadinusio vyro elektroninį laišką. Ten matau 7 vienodus paveikslėlius, su 4 horizontaliais brūkšneliais, kurie tai vientisi, tai pertraukti (visais atvejais – skirtingai). Laiške liepiama pasirinkti vieną paveikslėlį ir spausti toliau (tuomet patenki į interneto svetainę, kuri neva „įrodo“, kad tavo pasirinkto paveikslėlio nebėra). Taigi, paspaudžiu ir pasižiūriu, kad tikrai nebesimato to, kurį pasirinkau. Galvoju sau – „O čia tai geras. Kaip pirštu į akį.“ Bet...

Nežinau, ar kas pamenate – tiek internete, tiek kompiuteriuose dalindavomės tokią „flash“ pavidalo vaizdelį, kuriame Koperfildas siūlo pasirinkti kortą ir paskui parodys, kad tos kortos nėra, taip ir buvo šįkart. Šiuo atveju nutariau sutikrinti, ar taip yra, ar ne. Ir kaip jūs manote – elektroniniu laišku gauti paveikslėliai ir pateikti interneto puslapyje, kuris atsidaro pasirinkus vieną jų, yra visiškai skirtingi, tai ir taip tada aišku, kad ir mano pasirinktasis nebus tarp tų naujų 6. Tiesiog supratau, kad tai yra apgaulė vidury baltos dienos. Tikiu, kad ne vienam taip ir buvo, kurie susidomėjo ir tikėjosi kažko neįtikėtino.

O šiaip pabaigai, noriu pasakyti, kad pats asmeniškai ir savo draugams bei draugėms nepatariu lankytis pas tuos būrėjus, aiškiaregius, horoskopų sudarinėtojus. Kodėl? Ogi kad niekas ten nesipildo, o jei pildosi, tik tai tas, kas ir šiaip būna gyvenime.

Mano draugei nekartą sakydavo būrėja, kad būsi turtinga, būsi tokia ir tokia, o ką – turtų iki šiol nesukrovė. Na, o labiausiai prisimenu, kaip vienas gėjus nuėjo pas būrėją, na ir ta jam pribūrė ir 3 vaikus, ir gerą žmoną, laimingą santuoką, kad turi, o jei neturi, tai labai greit turės blondinę, kuri ir bus jo vaikų motina. Tad jei būrėjos, aiškiaregiai ir kiti likimo spėjikai ir jų kortos, kavos tirščiai, delno linijos, žvaigždžių padėtys nepastebi orientacijos arba kad ta moteris negali gyvenime turėti vaikų – tai ir parodo, koks iš tiesų tas likimo spėjimo amatas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!