Neseniai vakarėlyje draugai supažindino su tikrai mielu vaikinu. Simpatiškas, malonus, gal kiek nedrąsus. Atrodo, kaip tik tai ko reikėjo po kelių vienatvės mėnesių.

Susitarėm dėl kito pasimatymo. Laukiau jo su džiaugsmu, kažkaip net gal naiviai nusiteikusi ilgai gražiai draugystei. Atrodė, ištrins iki tol buvusių nemalonių santykių prisiminimus, jausiuosi pradėjusi naują gyvenimą – kartu su puikiu pavasariu atversiu švarų puslapį.

Vakarėlį nutarėm padaryt mano namuose (tėvai savaitgaliai pluša sode). Susitarėm, kad aš pasikviesiu porą savo draugų, o jis atsives porą savo, ir taip labiau susipažinsim.

Skambutis į duris, džiugiai jas atidarau – už jų naujasis vaikinas su savo draugu. Ir – amen. Nuo to draugo nebegaliu nuleisti akių. Stengiuosi tai slėpti, bet man pačiai viskas aiškiau nei aišku – tai Jis.

Vakarėliui bėgant jis sėdasi vis arčiau manęs. Nežinau, ar tiesiog mėgsta nuvedinėti draugų simpatijas, ar ir jam tas pats. Ir kaip sužinosi? Stengiausi bent jau neprisidirbti ir laikytis vienodai su abiem.

Tačiau po poros dienų sutarėme ir vėl susitikti, ir vėl jie bus abu. Ką man daryti, kaip susivokti, tikrai tai ar ne? Kaip pasirinkti tikrąjį?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ką daryti, kai geriausiems antrųjų pusių draugams jaučiame nenumaldomą trauką? Tikriausiai taip yra buvę ne vienam – toje pačioje draugų kompanijoje staiga atsiranda tas ar ta, nuo kurio negali atitraukti akių, nesvarbu, kad antroji pusė šalia meiliai apkabinusi per pečius.

Tokie draugų susitikimai - ir kančia, ir laimė vienu metu. Pamatyti naująją simpatiją norisi, bet nuolat kamuoja kaltė prieš oficialų mylimąjį...Esate jautęsi panašiai? Pasidalinkite savo istorija!

Šios savaitės tema - „Geriausias mano vaikino draugas traukia nenumaldomai - ką daryti?“.

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kitas“ iki birželio 2 d. Įdomiausios istorijos autoriui įteiksime R. Laužiko knygą „Istorinė Lietuvos virtuvė“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: