Taip jau atsitiko, kad metus draugavau su vaikinu. Visko buvo, tačiau jį mylėjau ir galvojau, kad tai mano žmogus, su kuriuo išbūsiu visą savo likusį gyvenimą. Po metų jis mane paliko. Prikalbėjo negražių dalykų, kurių nenoriu viešinti.

Po dviejų savaičių gavau jo atsiprašymą, kad gailisi, nori rimtų santykių... Atleidau, nusprendėme apsigyventi kartu, tačiau vėliau sužinojau, kad jis buvo neištikimas, kai draugavome, todėl anksčiau ir paliko. O buvo neištikimas su mergina, kurią aš pažinojau!

Bandžiau šį įvykį pamiršti, tačiau buvo sunku... Bandžiau patikėti juo, kad daugiau taip neatsitiks, tačiau buvo be galo sunku... Kartą sugalvojau pasižiūrėti jo kompiuteryje naršymo istoriją, kad įsitikinčiau, kad ta neištikimybė nesikartoja, bet radau paiešką žemėlapio su tos pačios merginos adresu... Žinojau, kur ji gyvena. O juk anksčiau ji atvažiuodavo pas jį.

Man buvo šokas, tačiau vis dar bandžiau save raminti... Deja, be reikalo, nes pamačiau, kad jis ir pažinčių svetainėse naršydavo, o kartą jo elektroniniame pašte pamačiau laišką, rašytą kažkokiai prostitutei, kiek kainuoja jos paslaugos. Tada kantrybė trūko... Į akis sako, kad myli, o už akių, kai patikrini, štai ką randi.

Mielosios moterys, nebūkite naivios, netikėkite vyru žodžiais, tikėkite jų poelgiais. Dabar esame išsiskyrę ir esu daug laimingesne be jo, negu su juo. Tikiuosi, atrasiu vyruką, kuris bus ištikimas, o ne melagis ir pažadukas, linkiu ir jums to paties!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Esu vieniša ir nesigailiu, – rašo vieniša DELFI skaitytoja Marija. – Visi vedę vyrai man yra mirę, ištariau sau vieną kartą ir visiems laikams. Niekada nenorėjau savosios laimės kurti ant svetimos nelaimės ašaringo pagrindo. Dabar yra kaip yra.“

Galėtumėte pritarti Marijai? Juk iš tiesų būna, kad sutiktas žmogus nuvilia: nors yra toks artimas, mylintis ir geras, turi, rodos, tik vieną trūkumą – vakare grįžta ne į jūsų, o į savo namus... Tuomet nesmagu nei vienam, ir be kenčiančių tokiu atveju neapsieisi.

Esate patyrę, ką reiškia įsimylėti antrąją pusę jau turintį žmogų, o gal net teko įsivelti į meilės trikampį? Žinote, ką jaučia žmogus, kuriam mylimasis ar mylimoji yra neištikimi? O gal suprantate, kokia kaltė graužia apgaudinėjantį, nes buvote jo vaidmenyje?

Prašome Jūsų – pasidalinkite patirtimi, atskleiskite savo klaidas ir padėkite kitiems mokytis geriausiu būdu – kaip iš svetimų.

Jūsų minčių laukiame iki sausio 19 d. el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mudu“.

Konkurse galite dalyvauti trimis būdais – siųsdami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mudu“, ar naudodamiesi nuorodomis žemiau. Nepamirškite nurodyti el.pašto adreso!

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti čia:


Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo sausio 2 d. iki sausio 19 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2014 m. sausio 20 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – M. Anušauskaitės ir G. Jord knyga „10 litų“.

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.