Baisu ir pagalvoti, kad kiekvieno žmogaus šeimoje taip gali nutikt. Atleisčiau neištikimybę girto, kartelį užsikabinusio už kokios didžiakrūtės blondinės. Bet kai viskas taip sąmoningai vyksta, dar vos ne „reguliariai“... Pavyzdžiui, kaip du kartus per savaitę einu į sporto klubą, o penktadieniais – vakarieniauti vis į kitą vietą, pirmadieniais ir trečiadieniais per pietus užsiimu seksu su meiluže...

Pripločiau vietoj. Bet meluočiau sakydama, kad nebijau, kad mano antra pusė taip nepadarytų. Nes jis už mane vyresnis 12 metų. Bet jeigu vyras peršasi antrą kartą (pirmą kartą prieš keletą metų pasakiau „ne“, o dabar mes vėl kartu) – tai gal tikrai myli? Juk kitoms per visą tą laiką, kol tęsėsi mūsų draugystė, nesipiršo. O dabar mes jau rimtai ateitį kartu planuojam.

Bet ta baimė būti išduotai vis tiek yra. Ir vis tik, kas kaltas? Ta moteris, kuri žino, kad jis turi žmoną, šeimą? Vyras, kuris ieško nuotykių kitur? Ar žmona (jei jau susituokę), kuri, atrodo, ir graži, ir protinga, ir šilumos suteikia, ir lovoj nenuobodi, bet kažkas vi stiek negerai, kad vyras ieško kitų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Vyrai ir moterys, prašome Jūsų, pasidalinkite patirtimi! Ką manote apie didelį amžiaus skirtumą poroje, kokia Jūsų patirtis? Ar pažįstate porų, kurioje jis egzistuoja, su kuriais sunkumais ar džiaugsmais tokia pora susiduria?

Jūsų nuomonių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: