Jei nežinot visos istorijos, tai ir nesijauskit teisūs. Kažkaip visuomenei nebuvo garsiai „ištransliuotas“ vienas svarbus niuansas – kai LRT nusprendė, kad finale kovos duetas, pačiai Miai buvo pasiūlyta pasirinkti bet kurį iš jau iškritusių dalyvių ir dainuoti taip pat duetu! Kad tik vargšė nebūtų nuskriausta likus viena...

Ir ką ji? Nusprendė, kad jai jokio dueto nereikia ir pasikvietė savo besistaipančių merginų grupę. Turbūt nujautė, kad pralaimės, o kad pralaimėjus nebūtų gėda, ėmėsi aukos vaidmens (...). Ar jie kalti, kad Mia buvo per daug išdidi, kad savo dėmesiu scenoje dalintųsi su kitais atlikėjais?

Kitas argumentas – telefono numeris, skirtas balsuoti už Mią, neva pradėjo strigti likus 15 minučių iki balsavimo pabaigos. Daugiau nei juokingi tampa tokie pareiškimai, kai supranti, kad numeris buvo vienas ir tas pats visiems dalyviams. Pats bandžiau skambinti ir balsuoti už dueto pasirodymą, tačiau sujungimas neįvykdavo. Juk bandžiau skambinti tuo pačiu numeriu! Tuo pačiu, kuriuo balsavo ir Mios gerbėjai. Tuomet rašiau žinutes, į kurias jokios atsakymo taip pat negavau. Bet galbūt balsai ir nukeliavo, juk mokestis buvo nuskaitytas. Tikiu, kad lygiai taip pat buvo ir tiems, kurie balsavo ir už Mią.

Galiausiai, ar niekas nepastebėjote, kokia Mia laiminga ir pasipūtusi buvo tuomet, kai pirmavo ir atrodė, jog ji ir laimės? O ar matėte, kas dėjosi jos veide, pamačius, kad Vaidas ir Monika labai sparčiai ją vejasi? Kaip ir meksikietiškuose serialuose kadaise rodydavo, Mia pasirodė visu gražumu: veidas kone suakmenėjo, pasidarė šaltas, ledinis, buvo lengva pamatyti, kad Mia vengė kontakto su savo varžovais. Tad ar jūs tikri, kad norėjote Mios pergalės, ar tikri, kad toks nenuoširdus žmogus galėtų gerai atstovauti Lietuvai?

Užtenka nenuoširdžių, publikos nepaliečiančių atstovų, kuriuos bene dažniausiai ir siųsdavome. Pažiūrėkite į duetą, į jų siunčiamą emociją – po kūną laksto šiurpuliukai klausant jų atliekamos dainos versijos. Pasiskaitykite komentarus užsienio portaluose – 97 proc. komentatorių giria šių metų pasirinkimą. Likę 3 proc. – greičiausiai patys lietuviai...

Nenoriu nuvertinti Mios vokalinių sugebėjimų – taip, ji tikrai nėra prasta atlikėja. Tačiau jai labiau tinka lyrinės dainos. Pripažinkite, „This time“ – ne jos arkliukas. Jos balsas visiškai netiko šiai dainai...

P.S.: girdėjau, Mia taip ir nesugebėjo pasveikinti nugalėtojų. Ar taip elgiasi mandagūs ir nuoširdūs žmonės? Aš tik labai norėčiau, kad suprastumėt, kad Mios nereikia gailėtis. Čia jau ne Vaidas ir Monika kalti, kad Mia pati pasirinko pralaimėti. Jai buvo suteiktos visos galimybės... O aš tikiu, kad dueto nuoširdumas ir pozityvumas paveiks Europą ir užimsime aukštesnę vietą, nei kada nors. Daugiau pozityvumo, Lietuva!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo nuomone apie „Eurovizijos“ konkursą, ką manote apie šių metų Lietuvos atstovus? Ar patiko jų pasirodymas, ko jiems dar reikėtų, ar tikite jų pergale? Galbūt manote, kad nugalėtojos vardo buvo verta Mia? Ko trūksta Lietuvai, kad pagaliau „Eurovizijos“ pergalė būtų mūsų?