Tai konkursas, kuris turi sudominti skirtingą skonį turinčius žiūrovus, todėl visos dainos negali patikti kiekvienam iš mūsų. Norėčiau pasidalinti savo pastebėjimais, kad skaitytojai palygintų juos su savaisiais.

Belgijos daina šiais metais mane nustebino iš gerosios pusės. Patiko savotiški ir sudominantys pagrindinio vokalisto judesiai. Patiko ir pati daina, ji tikrai turėjo kelis įtraukiančius elementus. Suomijos dainos nevertinau labai kategoriškai. Sutinku su žmonėmis, kurie mano, kad „Eurovizijai“ reikia lygių jėgų varžovų, nes už įvairias negalias turinčius atlikėjus arba nebalsuoja, arba pagaili ir balsuoja dar masiškiau. Tačiau nemanau, kad tai buvo didelė klaida. Taip, jiems pasiekti finalo nepavyko, bet jie pabandė, pasiryžo siekti savo tikslų ateityje.

Rusijos atstovė taip pat buvo ne iš prastųjų, balsas man asmeniškai paliko nuostabą. Sutikime, kad nepaisant visų nemalonumų, susijusių su Rusija, daina nuskambėjo tikrai neprastai. Vienintelis dalykas, truputėlį nuliūdinęs mane, buvo komentatoriaus darbas. Kiekviena šalis turi teisę pasirinkti, ar Europą žavėti paprastumu, ar išsiskirti iš kitų. Ir nereikia sakyti, kad Vengrijai reikėjo paieškoti kažko itin ypatingo. Taigi, manau kad ir šiais metais konkursas bus savotiškas, įdomus, įtraukiantis. Linkiu visiems juo pasimėgauti, pasiklausyti muzikos, pasisemti įkvėpimo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!