Labas, tik turtuoliams prieinama mergaite. Ne, nesu aš tas apsauginis, iš kurio išsišaipei savo straipsnyje, tačiau požiūris tavo rašliavoje mane tikrai papiktino. Esu paprastas vyrukas – dirbantis, užsidirbantis, išvaizdus. Nesu milijonierius, neperku automobilių iš salonų, butų senamiestyje ir namų ant jūros kranto, tačiau merginų dėmesio man niekada netrūko. Tokių kaip tu – taip pat.

Nusivesti merginą į kiną, į kavinę ar užmokėti už dar kokį nors nuotykį man tikrai nėra problema. Tačiau vos užuodęs, kad manimi yra naudojamasi kaip melžiama karve, santykius nutraukdavau ir dėl to dabar radau žmogų, kurį myliu, kuris mane gerbia ir kuris šalia manęs yra ne tik todėl, kad aš vairuoju blizgantį automobilį ar turiu nuosavą butą.

Savo rašinėlyje rašai, kad vyras turi turėti nuosavą butą, automobilį, turėti teises, išlaikyti šeimą ir finansuoti ne tik šeimos, bet ir tavo užgaidas. Tačiau, panelyte, kurgi tavo pareigos? Nieko apie tai neperskaičiau. Šiuo atveju juokinga, kai yra pykstama dėl lyčių nelygybės, kai vyrai uždirba daugiau, lengviau randa darbą ir t.t. Moterys siekia būti lygiateisės su vyrais, tačiau, skaitant tokius dalykus, akivaizdu, kad kai kurios nori būti ne lygiateisės, o būti geresnės – kad aplink jas šokinėtų, kad jomis rūpintųsi ir kad jas finansuotų. Velniškai iškreiptas ir šlykštus mąstymas!

Paimkime kelis pavyzdžius, kurie garantuotai sukasi tavo galvoje. Vaikinas neturi automobilio, buto, gero darbo – jis nevykėlis. Mergina dirba kasoje už minimumą, neturi nei darbo, nei buto – viskas gerai, vaikinas jai viską parūpins, nes juk jis – vaikinas. Tai kur čia, mieloji, lygybė, kai egzistuoja tokie nusistatymai ir visos atsakomybės krovimas ant vyriškosios lyties?

Laikai, kai vyras dėl savo fizinių pranašumų eidavo medžioti ar dirbti į laukus, o moterys prižiūrėdavo vaikus, jau senai praėjo. Dabar kiekvienas ir kiekviena turi galimybę mokytis ir siekti karjeros aukštumų, gero atlygio, todėl prie šeimos gerovės vienodai turi prisidėti tiek vyras, tiek moteris. Kasininkės ir milijonieriaus verslininko pora yra normalu tik tavo iškreiptame mąstyme, na, ir dar kai kuriais pramogų pasaulio atvejais. Kadangi pati ieškai vaikino su „pilnu paketu“ – automobiliu, butu, geru darbu, tai spėju, kad nei vieno iš šių dalykų pati neturi ir lauki, kol jaunikaitis atvažiavęs su spindinčiu „mersedesu“ tau viską nupirks. Deja, vaikinas šalia savęs nori turėti tokią mergina, kuri jį palaikys ir laimėje, ir varge, nes jam taip pat gali nepasisekti ir praradus darbą, spindintį „mersedesą“ gali pakeisti susmirdęs viešasis transportas, kuriuo tau, spėju, būtų „ne lygis“ važiuoti, nes juk tu – turtuoliukų mergaitė.

Ir kas tada atsitiktų? Bėgtum pas kitą, kuris turi dar labiau blizgantį BMW ir gali išlaikyti? Kam tada tu reikalinga vaikinui, jeigu jis turi palaikyti tave sunkiu momentu, o tu neši muilą tą pačią akimirką, kai jis nebegali sumokėti už tavo automobilio lizingą? Sėkmės ieškant vaikino su tokiu mąstymu ir nuoširdžiai užjaučiu tą, kuris užkibs (jeigu užkibs) ant tavo kabliuko.

Nuolatinis siekis apmokėtų sąskaitų iš vaikino kišenės per pirmus pasimatymus – rimtas ženklas, kad plaukiate tiesiai į būtent tokios merginos tinklą, kuri tik šildysis po jūsų saule, o atėjus žiemai – pasipustys padus. Neužkibkite!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Esu gražus, protingas, draugiškas, bet... vienišas“ - ne kartą tenka girdėti tokius žodžius iš žmonių, kuriems, regis, nesiseka tik dėl vieno – jie niekaip neranda kito, su kuriuo galėtų dalintis džiaugsmais, rūpesčiais ir kavos puodeliu.

Teiraujamės Jūsų - ar esate atsidūrę panašioje padėtyje? Jei taip, kaip pavyko rasti antrąją pusę? O gal iki šiol neturite mylimojo ir mylimosios ir vadovaujatės teorija, kodėl nesiseka šį rasti? Nežinote kur bėda? O gal manote, kad antroji pusė – apskritai ne būtinas dalykas gyvenime? Pasidalinkite savo patirtimi su kitais, patarkite ar pasiguoskite – laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Antra pusė“.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau: