Prieš šias rungtynes bus organizuojamas legendų mačas. Ale senoji CSKA gvardija prieš senąjį Žalgirį. Ok, ten nebus visų legendinių dalyvių, bet graži ir įdomi idėja, susieti istoriją su dabartinėmis komandomis, sukurti papildomą intrigą ir kt. Viskas būtų kaip ir gerai, bet tarp „Žalgirio“ veteranų yra įrašytas... Vladimiras Romanovas.

Aš nesuprantu, kaip Vladimiras taip gali paprastai suknist tokius lietuviams brangius ir įsimintinus dalykus. Blemba negi taip paprastai galima nusipirkti istoriją, vietą joje? Tai juk už 20-30 metų žmonės, skaitydami archyvus manys, kad jis žaidė „Žalgiryje“. Jis juk net žaist kašio nemoka, o žaidė „Žalgiryje“?!? Aš nesuprantu, kokiu reikia būt nesigaudančiu aplinkoje, kad sugalvotum tokią idėją.

Įdomu, Vladimiras žais įžaidėju ir maitins Sabonį po krepšiu kamuoliais ar žais labiau tokį atakuojantį ir akiai gražų, veržlų žaidimą? Įdomu, labiau veršis ar mes trajakus? Jei trajakus, tai gal su Popu šeštadienį pasitreniruos papildomai? Įdomu, ar jį kas apskritai supras komandoje? Arba, pavyzdžiui, jei grotų himnus prieš rungtynes, kurį Roma Nova dainuotų?

Jau užtenka, kad Paleckis junior pasakoja, kaip sausio 13-tą mes prie Seimo linksmai vienas kitą pasišaudėm, o tie rusų tankai šiaip važinėjo po Vilnių, for fun. Tai ir Vladimiras istoriją dabar pagal save perrašinėja. Super...

Šiandien po darbo eisiu pirkt loto, kad laimėčiau kelis milijonus, po to juos investuočiau į kokius fuckin rizikingus fondus, gaučiau žiaurų pliusą, o tada eičiau pirkt kokio „Panatinaikoso“ ir nuvažiavęs graikams knisčiau protą, kad jie iš mūsų baltų išsivystė, deklamuočiau baltas eiles, su Diamantidžiu gal dar padalyvaučiau kokiuose rinkimuose. Po to dar už veteranus pažaisčiau, sirtakį pašokčiau. Turėtų būt linksma.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!