Nejaugi jie tai daro tik su visiškai nepriklausomomis nuo savo antros pusės laisvo elgesio netekėjusiomis moterimis. Labai abejoju. Kaip beskaičiuoju, vis tiek bent du kartus iš trijų tas neištikimasis turėjo turėti romaną su ištekėjusia moterimi. Juk negalėjo jis būti neištikimas pats su savimi.

Manau, kad įvairiose anketose vyrai tris kartus labiau prisipažįsta tai darę. Be to, kiek per savo gyvenimą pažinau žmones, vedę vyrai pirmenybę teikia ištekėjusioms meilužėms, kurios nenori ardyti savo šeimos, vadinasi bus mažiau problemų – nepareikš pretenzijų, nereikalaus vedybų, laikysis konfidencialumo. Aišku čia ne taisyklė, jei žmonės įsimyli vienas kitą - gyvenime visaip būna.

Norit asmeninio patyrimo? Aš esu daugiau kaip 10 metų ištekėjusi, buvau kokius 10 kartų stipresne ar silpnesne forma neištikima (nuo meilės romano iki vienos nakties nuotykio). Galvojate, kad kas nors apie tai žino? Net mano geriausia draugė nežino. Jei žinotų, ne iš piktos valios vis tiek išplepėtų kam nors. Tokia moterų prigimtis.

Gal mano draugė, glostydama viešai savo vyrelio pliktelėjusią galvą ar kitu būdu rodydama, kaip jį myli, buvo 20 kartų neištikima. Aš to nežinau. Ir neklausiu. Žinau, kad nepasakys arba meluos. Per brangiai ji ir aš sumokėtume, jei kas nors sužinotų. Vyrai fizinę neištikimybę sunkiai atleidžia, dauguma taip ir nesugeba to padaryti.

Aš taip sugebu organizuoti šį reikalą, kad niekas net neįtaria. O pati šypsausi skaitydama Olego Lapino straipsnius apie vyrų neištikimybę ar graudžias istorijas moterų žurnaluose. Tuo tarpu psichologai vis rašo ir rašo straipsnelius moterims, kaip elgtis, kai vyras susiranda meilužę, kaip jam atleisti. Rašo todėl, kad moterys tokius straipsnius skaito, stengiasi suprasti ir pateisinti savo paklydėlį.

Gyvenime esu gera žmona ir rūpestinga mama, po darbo skubanti namo gaminti šeimai vakarienės. Vyras manim džiaugiasi. Neištikimybė – tamsioji mano pusė. Daug kartų prisižadėdavau sau to nebedaryti, bet medžioklės instinktas, kuris, remiantis visuomenėje vyraujančia nuomone, yra būdingas vyrams, vėl verčia mane ieškoti naujo nuotykio.

Nesupraskite mano išpažinties, kaip noro pasigirti. Tai yra PROBLEMA, į kurią dėl informacijos nebuvimo šiuo klausimu sugebu pažiūrėti tik per savo asmeninį patyrimą. Ar aš tipiška moteris, ar žiaurus nukrypimas nuo normos?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė