Padrąsinkite, įkvėpkite tuos, kurie dabar dar tik bando atsitiesti po nelengvos pamokos ar jaučiasi praradę pasitikėjimą savimi ir kitais, „nuleisti ant žemės“ – pasidalykite pasakojimu apie Jums svarbią gyvenimo pamoką, ir nurodykite, ko ji jus išmokė!

Už drąsą ir atvirumą skolingi neliksime – dviem skaitytojams atiteks po Aušros Prasauskaitės knygą „Moterys. 12 Įkvepiančių istorijų“.

Laimėti galite savo istoriją siųsdami dviem būdais – arba spausdami pilką mygtuką žemiau arba rašydami laišką el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Patirtis“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.

Trumpai apie knygą

Aušra Prasauskaitė knygos „Moterys. 12 Įkvepiančių istorijų“ idėją sugalvojo vieno pašnekesio su drauge metu. „Kalbėjome apie tai, kad įdomių istorijų aplink mus tiek daug, tačiau spaudoje dažniau aprašomi išvaizdos pokyčiai arba antrų pusių rotacijos. Pagalvojau: jeigu niekas nepaklausia to, ką man įdomu sužinoti, gal aš galiu tai padaryti pati?“, – pasakoja savo pirmąją knygą pristatanti A.Prasauskaitė.

Jos knygos herojėmis tapusios moterys stiprios, ryžtingos, talentingos, įtakingos, laužančios stereotipus ir visuomenės barjerus. Jos skiriasi amžiumi, užsiėmimais, pomėgiais, gyvenimo būdu, tačiau kiekviena jų – nesustabdomą. Tai ypatingos asmenybės, keičiančios Lietuvos ir pasaulio veidą, savo kūryba ar darbais įkvepiančios aplinkinius, darančios pasaulį geresnį ir gražesnį.

A.Prasauskaitės kalbintos moterys atskleidė savo istorijas, sėkmės receptus ir patirtų nesėkmių pamokas, padariusias jas tokias, kokios yra. Jos taip pat leido žvilgtelėti į savo namus, darbus, širdžiai brangius daiktus ir pasidalijo asmeninėmis nuotraukomis.

Ši knyga – tai ideali dovana kiekvienai moteriai: mamai ar dukrai, draugei ar močiutei, sesei ar kolegei, nepamirštant… savęs!

Geriau su knygoje pristatomomis moterimis galite susipažinti čia.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki gruodžio 21 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojai/-os renkami/-os redakcijos ir bus skelbiami gruodžio 22 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – dviem žmonėms – po Aušros Prasauskaitės knygą „Moterys. 12 Įkvepiančių istorijų“;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis DELFI savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, nugalėtojomis tapo tekstų „Gyvenimo pamoką teko išmokti anksti: supratau, kad neturiu kur eiti“ ir „Gyvenimas nepagailėjo likimo smūgių – vieną patyriau prieš artėjančias dukros vestuves“ autorės, su jomis susisieksime asmeniškai!