Artėjant Vasario 14-ajai, Valentino dienai, kviečiame Jus pasidalinti savo patirtimi. Kada verta ir kada ne prisipažinti įsimylėjus? Ar yra skirtumas, kas pirmasis turėtų tai padaryti, mergina ar vaikinas? Ką daryti, kaip bendrauti, jei žmogus neatsako tuo pačiu? Pasidalinkite, ką yra tekę patirti Jums, ko išmokote ir ką galite patarti. Kartu sumažinkime sudaužytų širdžių skaičių Lietuvoje!

Jūsų minčių laukiame iki vasario 16 d. el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Prisipažinimas“.

Konkurse galite dalyvauti trimis būdais – siųsdami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Prisipažinimas“, ar naudodamiesi nuorodomis žemiau. Nepamirškite nurodyti el.pašto adreso!

Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo vasario 9 d. iki vasario 16 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. vasario 17 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – N.N. Taleb knyga „Juodoji gulbė: itin netikėtų reiškinių poreikis“.

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.


Dėkojame visiems dalyvavusiems! Šįkart konkurso nugalėtoju tapo DELFI skaitytojas Simonas, su juo susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją