Artėjant šventėms, prašome pasidalinti savo prisiminimais – ar būdami vaikai, esate ieškoję kalėdinių dovanų? Ką tėvai ir draugai Jums pasakodavo apie Kalėdų senelį?

Pasidalinkite požiūriu, kada vaikui reiktų papasakoti apie tai, kaip atsiranda dovanos. Ar patys užsiimate jų slėpimu, ar daug vargų patiriate dėl vaikų smalsumo? Kokioje smagiausioje vietoje esate laikę į blizgų popierių įvyniotus vaikų norus?

Paatviraukime – juk nors Kalėdos yra ne dovanų šventė, ne paslaptis, kiek vargo kasmet dėl jų patiriame... Jūsų minčių laukiame iki gruodžio 29 d. el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Dovana“.

Konkurse galite dalyvauti trimis būdais – siųsdami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Dovana“, ar naudodamiesi nuorodomis žemiau. Nepamirškite nurodyti el.pašto adreso!

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti čia:


Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo gruodžio 16 d. iki gruodžio 29 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2014 m. gruodžio 29 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – dvi knygos: N. Jonušaitės „Neringos“ kavinė: sugrįžimas į legendą“ ir T. Rytel „How to be famous“.

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Konkursą laimėjo DELFI skaitytoja Inga – su ja susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)