Dažnai nutylima, kad sprendimas ieškoti kito širdžiai mielo žmogaus būna... neteisingas. Taip buvo nutikę ir DELFI skaitytojai Astai.

„Mūsų draugystė truko tris savaites, kai aš per savo kvailą galvą parašiau jam, jog esu verta geresnio... Jis metė mane, – yra pasakojusi ji. – Meldžiau Dievo antro šanso, juk aš viso labo – tik žmogus su savo pliusais ir minusais. Visi darome klaidas, bet ne visi sugeba iš jų mokytis.“

Prašome Jūsų – išdrįskite papasakoti savo istoriją. Ar tikrai visada verta skirtis, jei kyla tokia mintis, ar yra dalykų, kurių mylimam žmogui atleisti negalima? Galų gale, ar neištikimybė – priežastis nutraukti kelis ar keliasdešimt metų trukusius santykius?

Pasidalinkite mintimis, kaip yra buvę Jums, ar pavyko susigrąžinti mylimą žmogų. O gal mintis apie skyrybas pavyko nuvyti ir dabar džiaugiatės nepriėmę kvailo sprendimo?

Geriausias istorijas publikuosime. Vienam žmogui padovanosime trijų mėnesių žurnalo (pasirinktinai – „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan:, „Moteris“, „Mano namai“ arba „GEO“) prenumeratą. Laimėtojas bus paskelbtas gruodžio 2 d.

Laiškus galite siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Klaida“ arba naudodamiesi nuorodomis žemiau:


Dėkojame dalyvavusiosm skaitytojoms! Nugalėtoja tapo DELFI skaitytoja Edita, su ja susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)