„Turime mažą kūdikį ir visa šeima atostogavome Palangoje. Atostogų metu susidūrėme su problema: kiek teko lankytis maitinimo įstaigose, nei viena įstaiga negalėjo pasiūlyti mamos ir vaiko kambario/ kūdikio vystymo kambario (ir apskritai ši bėda yra ne tik Palangoje, bet ir kituose Lietuvos miestuose)

Paklausus, ar turi tokią patalpą, palydėdavo mus pečių gūžčiojimai. O apsilankyti su augintiniais (šunimis) ragina vos ne kiekviena maitinimo įstaiga, kai kurios net mielai priima augintinius ir vidun, aprūpina dubenėliais vandeniui ir t.t. Po šių atostogų susidarė įspūdis, kad su keturkoju lengviau lankytis kavinėse nei su vaiku“, – rašė DELFI skaitytoja Laura.

Prašome Jūsų – papasakokite savo įspūdžius, gal jie visai kitokie? Rekomenduokite, kur verta nuvažiuoti su šeima, kur galima rasti daugiau pramogų ar skanaus maisto. Kur atostogaujate dažniau – užsienyje ar Lietuvoje? Kiek šis malonumas kainuoja tėvynėje ir svetur? Dviem žmonėms atiteks dvi istorinės knygos, kurias bus galima skaityti per ateinančias atostogas: M. Solonin „Birželio 25-oji: kvailystė ar agresija prieš Suomiją?“ ir I. Bunič „Partijos auksas“ (serija: Komunizmas be grimo)

Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo birželio 11 d. iki liepos 1 d.;
2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. liepos 2 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu;
4. Konkurso prizas – knygos M. Solonin „Birželio 25-oji: kvailystė ar agresija prieš Suomiją?“ ir I. Bunič „Partijos auksas“;
5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Patarkite šiuo metu dar tik planuojantiems atostogas ir konkurse dalyvaukite rašydami el.paštu pilieciai@delfi.lt arba spausdami pilką mygtuką žemiau.

Savo nuomone taip pat galite pasidalinti spausdami pilką mygtuką žemiau arba rašydami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt. Skaičius ant paveikslėlio rodo, kiek žinučių žmonės atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Nugalėtoju tapo straipsnio „Sugadintas poilsis Girulių paplūdimyje“ autorius, prašome susisiekti su redakcija el.paštu pilieciai@delfi.lt, kad galėtume įteikti Jums prizą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)