Vieniems toks santuokos modelis skamba keistai, kiti jį įgyvendina ir jaučiasi laimingi, tačiau apie tai beveik niekas nekalba.

Ar Lietuva pernelyg konservatyvi šalis atviroms santuokoms? Galbūt, tačiau viena DELFI kalbinta moteris prasitarė, kad prieš 20-30 metų, šalies žmonėms pradėjus laisvėti, pasirinkimas gyventi su vienu žmogumi, tačiau susitikinėti ir su kitais, tapo priimtinas ir lietuviams. Ji pati tikino turinti tokių bičiulių, kurie itin viešai apie tai nekalba.

Tiesa, ne visiems atviroje santuokoje gyventi pavyksta – neseniai portaluose pasklido žinia apie žurnalistės Robin Rinaldi eksperimentą vienerius metus išmėginti santuokos modelį, kai vienas kitam su mylimuoju tampama ne vieninteliais partneriais. Po šio eksperimento jos santuoka baigėsi skyrybomis – moteris pasakojo, kad sugrįžti į bendrus namus buvę per sunku.

Klausiame Jūsų – ryžtumėtės tokiam eksperimentui? O gal esate išbandę atviros santuokos modelį ir galite pasidalinti savo patirtimi: ar meilei išblėsus, verta namų židinio ugnį kurstyti tokiu ekstremaliu būdu? Laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santuoka“, mintimis taip pat galite pasidalinti naudodamiesi nuorodomis žemiau iki balandžio 1 d.


Taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo kovo 18 d. iki balandžio 1 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. balandžio 2 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – 3 mėnesių pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumerata;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (646)