Papasakokit, kokį visuomet suveikiantį būdą naudojat kiaušiniams marginti! Ką pasitelkiate į pagalbą – audinius, dažus, augalų nuovirus? Galbūt galite pridėti nuotrauką, kaip atrodo jūsų margutis? O gal žinote kitų gudrybių, ką daryti, kad kiaušinis nusidažytų puikiai, naudojantis bet kokia dažymo priemone?

Padėkite sukantiems galvą, kaip nustebinti šeimyną! Vienam Jūsų, išrinktam burtų keliu, atiteks puikus prizas – Ritos Šemelytės ir Vytauto Brazausko knyga „UGNIES IR LEDO KELIONĖS: kvapą gniaužiančios kelionės po įdomiausius pasaulio kampelius: Antarktidą, Naująją Zelandiją, Argentiną, Nepalą, Gruziją“!

Siųsk savo receptą ir nuotrauką, spausdamas pilką mygtuką žemiau!

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki kovo 30 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas 2016 m. balandžio 4 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – Ritos Šemelytės ir Vytauto Brazausko knyga „UGNIES IR LEDO KELIONĖS: kvapą gniaužiančios kelionės po įdomiausius pasaulio kampelius: Antarktidą, Naująją Zelandiją, Argentiną, Nepalą, Gruziją“;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

DELFI pasilieka teisę kai kurias istorijas publikuoti kaip atskirus straipsnius. Nepaisant to, ar tekstas buvo publikuotas kaip atskiras straipsnis, ar pasirodė konkursinio teksto apačioje kaip žinutė, jis vis tiek dalyvauja konkurse.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)