„Mieliau atostogoms renkamės Latviją ar Kroatiją. Kainos tos pačios, o poilsio kokybė nepalyginama“, – savo tekste apie tai, kodėl Lietuvos pajūryje jai atostogauti nepatinka, rašė DELFI skaitytoja.

Neatsiliko ir vieno teksto apie pajūrį komentatoriai – jie gyrė tvarkingą paplūdimį Latvijoje.

„Iš kur jūs, tokie viskuo nepatenkinti, atsiradot, ar patys bent šiukšlę pakėlėt ir įmetėt į šiukšliadėžę kaip kad padaro tuose išgirtuose paplūdimiuose Latvijoje? Tai daro būtent latviai, jie išauklėti pakelti numestą popierių ir įmesti į šiukšliadėžę. Ne tai, kad savo ledų popierėlį, bet pakels ir svetimą, lietuvio numestą. Tad baikite bambsėti, elkitės kultūringai ir kiti su jumis bus mandagūs...“, – apie tai, kodėl skiriasi Lietuvos ir Latvijos paplūdimiai, rašė vienas komentatorių.

Klausiame visų, kada nors atostogavusių Lietuvoje ir Latvijoje, – kokius skirtumus įžvelgiate? Kur pigiau, įdomiau, ramiau ir triukšmingiau? Kieno aptarnavimas viešbučiuose bei kavinėse – latvių ar lietuvių – labiau patinka? Ar latviai iš tiesų tvarkingesni?

Savo nuomone galite pasidalinti spausdami pilką mygtuką žemiau arba rašydami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt. Skaičius ant paveikslėlio rodo, kiek žinučių žmonės atsiuntė bei kiek dienų liko iki užklausimo pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)