Prašome įgyvendinti eksperimentą – kurį laiką naudotis tik banko kortele – ir pasidalinti įspūdžiais, ar pasikeitė jūsų išlaidos, ką pastebėjote ar su kuo susidūrėte.

Dalinkitės savo mintimis iki lapkričio 30 d. Daugiausiai skaitytojų simpatijų gavusio autorius laimės skrydį pirmyn atgal pasirinkta „Air Lituanica“ kryptimi. Skaitytojai savo simpatijas galės reikšti spausdami prie įkelto teksto žalią arba raudoną mygtuką.

Mintimis galite dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt, antraštėje nurodydami „Kortelė“, arba spausdami nuorodą žemiau. Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Labai prašome siunčiant laišką nurodyti el.pašto adresą, visų, tekstus parašiusių anksčiau ir to nepadariusių – dar kartą parašyti redakcijai el.paštu pilieciai@delfi.lt, nes Jūsų laimėjimo atveju negalėsime įteikti Jums prizo!

Konkurso laimėtojai jau paskelbti! Juos galite rasti čia

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)