Kartais sužadėtuvių istorijos būna labai romantiškos, kartais buitiškos, užtat prisiminus tikrai juokingos – variantų daug. Galbūt jums pasipiršo ant aukščiausio Europos kalno į kurį kopėte net keletą dienų, gal ryte valantis dantis vyras dėl paprasčiausių priežasčių pasiūlė susituokti? O gal kaip tik buvo viską apgalvojęs iš anksto ir iškepė tortą su žiedu jame?

Kviečiame DELFI skaitytojus pasidalinti savo sužadėtuvių istorijomis ir įspūdžiais. Įdomiausios istorijos autorius bus apdovanotas.

Jūsų istorijas publikuosime anonimiškai – vienam iš Jūsų pažadame prizą: Ingos Liutkevičienės knygą „15 metų su Galina Dauguvietyte“! Konkursas tęsiasi iki liepos 31 d. Savo laiškus galite siųsti el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Piršlybos“ arba spausdami pilką mygtuką žemiau (nepamirškite nurodyti el. pašto adreso tekste, kurio kiti nematys).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją