Internautai „Facebook“ socialiniame tinkle dalijasi idėjomis – DELFI autorius Andrius Užkalnis sutiktų, jei ant tilto įsikurtų animacinio filmo „Pakalikai“ herojus (iliustracija – K. Makricko).

Tuo metu žurnalistas Andrius Tapinas savo „Facebook“ paskyroje juokavo, kad Vilniaus turizmui būtų naudinga, jei tiltą puoštų Gendalfo (trilogijos „Žiedų valdovas“ herojus), Hario Poterio (kJ.K. Rowling knygų apie berniuką burtininką herojus), Hano Solo (filmų „Žvaigždžių karai“ herojus), Šveiko (čekų rašytojo J. Hašeko knygos „Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai pasauliniame kare“ veikėjas) skulptūros.

Žurnalistas Karolis Makrcikas savo „Facebook“ paskyroje paskelbė net keletą skulptūrų variantų – ne tik su „Pakalikų“ herojumi, bet ir su superherojumi Betmenu bei TV filmuko „Drakonų kovos“ veikėju Songoku.

Žilvinas Ledas Vilniaus merui Remigijui Šimašiui savo „Facebook“ paskyroje pasiūlė ant Žaliojo tilto patalpinti kompiuterinių žaidimų skulptūras:

Prašome Jūsų – pasidalinkite idėjomis ar montažais, kas turėtų atsidurti ant Žaliojo tilto? O gal norite, kad postamentai liktų laisvi ar pats šalia jų įsiamžinote, demonstruodamas, kad tokia idėja – geriausia? Tuomet taip pat pasidalinkite nuotrauka! Parodykime, kokia kūrybinga tauta esame – vienam iš atsiuntusiųjų nuotrauką, montažą ar idėją iki liepos 27 d. atiteks 3 mėnesių pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumerata! Nugalėtojas bus išrinktas burtų keliu!

Norėdami dalyvauti konkurse, siųskite montažus, nuotraukas ar idėjas, spausdami pilką mygtuką žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Tiltas“.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Dėkojame visiems dalyvavusiems, nugalėtoju tapo Povilas Piepalius, su juo susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2172)