„Keliaujame šiemet automobiliu kiekvieną savaitgalį po Lietuvą – po pažintinius takus, kurių didelė dalis jau išlaužyta. Po apžvalgos bokštus, kurių informacinės lentelės apipaišytos markeriais. Po muziejus, kurie anaiptol nekainuoja euro už įėjimą.

Papietauti kokioje kavinukėje 30 eurų mažiausiai mūsų šeimai. Ir tik renkantis pigesnius patiekalus. Apie nakvynę net negalvojame – be 50 eurų neišsisuksi. Tikrai nesu bambeklis, bet nereikia teigti, kad viskas labai pigu. Be 100 eurų net nėra ką galvoti. O jei žiūrint, kokias orias algas gauname, tada kelionės tampa labai skausmingos. Keliaujame vardan vaikų, kad spėtų nors kažką pamatyti pries suaugdami ir emigruodami“, – niūriai pasakoja jis.

Galbūt jūs matote visai kitokią situaciją arba fiksuojate savo kelionę ir lyginate su ankstesnėmis kelionėmis į užsienį? Pasidalinkite savo atostogų įspūdžiais ir kiek jums tai kainavo rašydami el. p. pilieiai@dellfi.lt su prierašu „Keliauju“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)