Esate ketvirtakursis bendrabučio senbuvis ir prisimenate, kaip aršūs kontrolieriai jus pirmą kartą sučiupo be bilietėlio? Pamenate keistą tvaiką pirmą kartą su lagaminais išlipus stotyje? O gal ką tik įstojote į universitetą ir norite pasidžiaugti verdančiu naktiniu gyvenimu, ekskursijomis po naktinį senamiestį ir veidų gatvėse įvairove?

Pasidalinkite – koks tas didmiestis studento akimis, ir ar iš tiesų verta pasiduoti spaudimui vykti mokytis į didesnį miestą. Gal namuose žymiai mieliau?

Būkite drąsūs, patarkite kitiems studentams, pasidalinkite pasakojimais ir laimėkite prizą – 100 litų vertęs dovanų čekį sporto ir sveikatingumo klube „Impuls“.

Konkurse galite dalyvauti iki rugsėjo 26 d. trimis būdais – siųsdami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Studentas“, ar naudodamiesi nuorodomis žemiau. Nepamirškite nurodyti el.pašto adreso!

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti čia:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją