Tikriausiai ne vienas primena prieš trejus metus Lietuvą nustebinusią kalėdinę Panevėžio eglutę – tąkart į ją dėmesį atkreipė komikas Mantas Katleris, feisbuke pasidalijęs kritišku požiūriu į šventinį medį.

„Visų pirma, nėra būtina ant eglės sudėt VISUS žaislus, kokius tik turit sandėly. Ir iš kur vapšče jūs tokių žaislų gaunat? Radži sceninį kostiumą išardot ir juo papuošiat eglę? Ir davai kitais metais nesiųskit dviejų girtų statybininkų į mišką, kad eglę miestui nukirstų“, – 2013 m. šaipėsi M. Katleris.

Kilusi dėmesio banga buvo į naudą: eglutė buvo „pataisyta“ – pakoreguota jos forma ir puošyba.

Jei pastebėjote, kad reiktų atkreipti dėmesį į pamirštą eglutę, jaudinatės, kad jūsų mieste ar miestelyje nejuntama kalėdinė nuotaika, kviečiame dalytis nuotraukomis ir kartu atkreipti dėmesį, kad gyventojai ir miesto vadovai nepamirštų tinkamai pasiruošti svarbiausiai žiemos šventei!

Nuotraukas su aprašais galite siųsti, spausdami pilką mygtuką žemiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją