Ar išleidžiate daugiau, nes akį džiugina neva mažos kainos parduotuvėse? O gal atvirkščiai, sąskaitoje buvusiai sumai sumažėjus daugiau nei tris kartus, du kart pagalvojate, ar verta išlaidauti?

DELFI jau anksčiau teiravosi kai kurių vilniečių, kas jiems asmeniškai pigo arba brango po euro įvedimo. Dažniausiai gyventojai pasakoja pastebėję į didesnę pusę suapvalėjusias kainas paslaugų ir maitinimo srityse. Pavyzdžiui, vilnietė Saulė įvardijo net kelias jos piniginę sausį labiau tuštinančias prekes ir paslaugas.

„Anksčiau mažo butuko nuoma Druskininkuose, kuriame mes apsistodavome, buvo 100 Lt para, dabar - 30 eurų (103,584 Lt). Taip pat didelė pica Vilniuje mėgstamoje picerijoje kainavo 20 Lt, dabar 6 eurai (20,7168 Lt). Pabrango šaltas vanduo. Anksčiau jis kainavo 5,88 Lt kub.m, dabar - 1,71 euro (5,9 Lt)“, – DELFI pasakojo mergina.

Klausiame Jūsų – ar suma, kurią išleidote, pavyzdžiui, lapkričio mėnesį ir sausio mėnesį, skiriasi? Pasidalinkite savo patirtimi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)