DELFI Pilietis šįkart prašo atsiliepti tuos, kurie sugebėjo išsivaduoti iš ligos, į kurią neretai netgi nežiūrima rimtai, pančių.

DELFI skaitytoja Vytautė jau yra pasakojusi savo istorija: „Depresija – kaip būtų džiugu, jei suprastumėt, kokia tai sunki ir varginanti liga yra. Jau daug metų. Nuo trylikos, kiek pamenu. Savo ligą ilgai slėpiau dėl nenoro būtį pajuokos objektu, suprantat kodėl. Pas mus juk nepriimtina. Psichikos liga sirgti gėda, man ir visai mano šeimai. Bet jei sirgčiau vėžiu, būčiau populiari ir galėčiau kalbėti garsiai.“

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo istorija, atskleiskite nežinantiems, ką reiškia sirgti depresija, ir papasakokite, kaip sekėsi sveikti. Pasidalinkite mintimis su tais, kurie bijo susirgti ir padėkite nežinantiems geriau pažinti šią klastingą ligą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)