Kviečiame skaitytojus siųsti jų miestų ir miestelių eglučių nuotraukas. Konkurse gali dalyvauti tik viena eglutės nuotrauka iš tos pačios miesto, miestelio ar kaimo

DĖMESIO: kadangi DELFI Pilietis sulaukė daugybės prašymų, eglučių nuotraukas galima siųsti iki pat balsavimo pabaigos – jos bus pridėtos prie pasirinkimų.

Eglutės nuotrauką (nuotrauka – daryta Jūsų, arba atsiųsta, gavus fotografavusio žmogaus sutikimą) siųskite el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mieliausia eglė“ arba spausdami pilką mygtuką žemiau. Namuose ar Jūsų nuosavame kieme nufotografuotos eglės konkurse dalyvauti negali, nedalyvauja ir 10 pagrindinių didžiausių miestų eglių.

Gruodžio 20 d. bus paskelbtas didžiųjų miestų konkurse nedalyvaujančių eglių, kurių nuotraukos buvo atsiųstos, rinkimai, kuriame galėsite rinkti mieliausią eglę, už ją balsuodami. Balsavimas atskirame tekste, kurio nuoroda vėliau bus patalpinta ir čia, tęsis iki gruodžio 22 d. vakaro, o gruodžio 23 d. paaiškės, kuri eglutė pelnė mieliausios titulą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)