Ieškoti kuklių aksesuarų

Išleistuvių suknelės
Ilga, puošni suknelė labiau tinka vakarui, ne oficialiai išleistuvių ceremonijai. Manau, kad mokyklos aplinkoje reikėtų kuklesnės aprangos – paprastesnės suknutės ar kelnių ir palaidinės variantas tiktų labiau. Šią suknelę siūlyčiau palikti šventinei vakarinei daliai.

Kadangi raudona suknelė dar išdabinta baltais ir juodais karoliukais, papildomos spalvos su aksesuarais neįvedinėčiau. Žmonės daugiau nei su trimis spalvomis paprastai nesusitvarko ir iš savęs padaro didelę netvarką. Metalas tikrai gali atsirasti kaip papildoma spalva: sidabriniai ar auksiniai auskariukai ar apyrankė. Taip pat galima rinktis mažytę, beveik nepastebimą delninukę. Šis rūbas pats iš savęs yra turtingas, todėl papildomi aksesuarai turėtų būti kuklesni.

Didina krūtinę

Išleistuvių suknelės
Iš principo tokia suknelė išleistuvėms yra tinkama. Tik arba taip nufotografuota, arba merginos krūtinė yra pakankamai pilna, o toks kaklo dekoras ją dar labiau padidina. Jei ji turi tokį tikslą, tada jis pasiektas. Bet jei ne, reikėtų pagalvoti apie kitą variantą, nes uždaras kaklas optiškai išpučia krūtinę. Klostės dar labiau atkreipia į ją dėmesį. Dėl to kartais netgi dingsta proporcijos tarp krūtinės, talijos ir klubų. Visas dėmesys sutelkiamas į krūtinę ir rūbas išnyksta.

Be to, šiai suknelei būtinas dirželis. Gali būti labai siauras, kad paslėptų siūlę, gali būti metalinis, šviesios gaivios ar atvirkščiai – ryškios spalvos, kuri derėtų su avalyne.

Daug aksesuarų neprikabinėčiau, nes suknelė gipiūrinė. Galima pasipuošti nebent auskariukais ar apyranke. Ant kaklo jau nieko nedėčiau.

Nuostabiai graži

Išleistuvių suknelės
Ši suknelė nuostabiai graži, modelis stilingas ir madingas. Nors fotografuota iš viršaus, bet matosi, kad suknelė ganėtinai trumpa. Sukirpimas ir audinys yra puikus. Trūksta nebent mėlynų, rožinių ar sidabrinių batelių. Ši suknelė – dešimt balų.

Per daug atvira

Išleistuvių suknelės
Negaliu pakomentuoti, ar ši suknelė tinka merginai dėl proporcijų, bet toks išleistuvių variantas galimas. Tik gana atviras, nes apnuoginti tiek pečiai, tiek kojos. Jei norisi nuogumo, reikėtų rinktis tik pečius ir rankas arba tik kojas. Bent jau oficialios diplomų įteikimo ceremonijos metu siūlyčiau užsimesti švarkelį ar megztuką.

Ši suknelė prašosi sunkių batų. Bet tiktų ir šviesios spalvos avalynė. Labai teisingai pasirinktas didelių auskarų variantas. Prie atvirų pečių norisi akcentuoti ausis ir galvą.

Per trumpa su aukštakulniais

Išleistuvių suknelės
Ši suknelė yra vakarinė, bet ji kuklesnė už prieš tai aptartą. Todėl galima ją rinktis ir oficialiajai ceremonijai, tik reikėtų pasirinkti kuklesnius aksesuarus.

Siūlyčiau rinktis žemakulnius batelius, nes suknelės ilgis nepritaikytas aukštakulniams. Be to, panelė turi ilgas dailias kojas, todėl suknelė jai su aukštakulniais būtų tiesiog per trumpa. Visa kita tikrai labai gražu.

Išleistuvės – ne vestuvės

Išleistuvių suknelės
Šios suknelės neįsivaizduočiau išleistuvėse. Provincijos vidurinė mokykla, o ant scenos su tokiu apdaru atsiimti diplomo iš lietuvių kalbos mokytojos lipa su tokia suknele... Šio varianto negelbėtų netgi pridengtas pilvas.

Suprantu, kad dauguma merginų galbūt norėtų tokių apdarų. Tačiau tokį puošnumą ir peleniškumą siūlyčiau pasitaupyti savo vestuvėms.

Išleistuvės jaunam žmogui yra viena pirmųjų didelių progų pasipuošti. Bet šis apdaras yra pernelyg puošnus. Žinoma, jei panelė nori, gali rinktis ir tokią suknelę, bet jei klausiate mano nuomonės, reikėtų paieškoti kitos progos. 

Idealus variantas

Išleistuvių suknelės
Ši suknelė labai tinkama išleistuvėms: tinkamas modelis, ilgis, dera prie figūros. Ji kartu ir kukli ir romantiška. Batai gali būti tiek ryškūs, tiek kuklūs, kūno spalvos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)