DELFI PILIETIS – vieta, kur svarbiausios yra Tavo žinios ir požiūris, čia gali tapti reporteriu, informuojančiu kitus apie tai, kas vyksta „čia ir dabar“. Tai padaryti – labai paprasta.

1) Parašyk tekstą

2) Nufotografuok ar nufilmuok įvykį/renginį;

3) Atsiųsk medžiagą per DELFI Piliečio paskyrą arba elektroniniu paštu pilieciai@delfi.lt

DELFI Pilietis siūlo ir papildomas, nuolat atnaujinamas TEMAS skaitytojams, kurias įgyvendinę jie galės pelnyti specialius prizus. Pastelinis sostinės dangus, skaniausias sumuštinis Lietuvoje ar mano meilės istorija – kiekvienas skaitytojas galės rinktis jam įdomią, aktualią temą ir visam DELFI portalui atskleisti savo rašytojo, fotografo ar operatoriaus talentą.

Norintys įgyvendinti pagrindinės skaitytojų naujienų platformos DELFI Piliečio skelbiamas temas galės matyti, kiek jau yra tai padariusių žmonių bei kiek laiko liko iki jos įgyvendinimo pabaigos.

Skaičius ant paveikslėlio rodo, kiek žinučių žmonės atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

DELFI PILIETIS – tai DELFI projektas, kuriame kiekvienas skaitytojas gali tapti naujienų reporteriu, pranešti apie jam svarbius nutikimus ar pasidalinti išskirtine nuomone apie aktualius ir svarbius dalykus. Čia kiekvienas pilietis gali dalyvauti naujienų sklaidoje.

Juk svarbu yra ne tik tai, kas vyksta aukščiausiose valdžios institucijose, bet ir Tavo darbovietėje, mokykloje ar kieme! Rubrikoje DELFI PILIETIS žiniomis gali pasidalinti visi, turintys, ką svarbaus pasakyti kitiems.

Užfiksavai eismo įvykį ar tapai nelaimės liudininku? Galbūt nori pasidalinti įspūdžiais apie tavo gyvenimą pakeitusį spektaklį, filmą ar knygą? O gal manai, kad svarbu, jog tavo nuomonę išgirstu visi DELFI skaitytojai? Nesvarbu, ar po audros ir liūties sėdi ant savo trobos stogo, ar namuose – prie kompiuterio, pasidalink tuo, kas nutiko, su DELFI.

Aprašyk, nufotografuok, nufilmuok ir siųsk informaciją mums, o mes pasistengsime, kad apie tai, kas Tau svarbu, sužinotų ir kiti DELFI skaitytojai.

Visi skaitytojų atsiųsti tekstai arba straipsniai, parengti pagal skaitytojo informaciją, bus žymimi šiuo specialiu ženkliuku:

Ženklas DELFI PILIETIS
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)