Moteris sakė, kad balandį pastebėjo Užupyje, Polocko g. „Ties 24 numeriu pažymėtu namu užvertę galvos stoviniuoja iš mokyklos grįžtantys pradinukai. Jų susidomėjimo objektas - ant elektros laidų kabantis negyvas balandis, aiškiai galima matyti, kad jo kojos surištos, - rašė ji. - Aš pakartą balandį pastebėjau jau prieš 4 dienas“.

Skaitytoja sakė nugirdusi ir šalimai stovinčių vaikų pokalbį. „Bet kaip jį ten užkabino?" - stebisi kokių 9 metų berniukas. Jis namo neskuba, o dvi mergaitės žviegdamos užsidengia akis ir nubėga. Berniukas man paaiškina, kad balandis kabo čia jau visą savaitę“, - pasakojo skaitytoja.

Dėl pamatyto reginio ji kreipėsi į Vilniaus savivaldybę, tačiau jos teigimu, atsiliepusi darbuotoja nusijuokė ir patikino, kad neįsivaizduoja, kokiu būdu galėtų padėti. „Aš pakartoju, kad balandis nėra šiaip įstrigęs laiduose, o pakartas, pakabintas už surištų kojų, kabo savaitę...Moteris taip įsijuokė, įsikvatojo, kad net buvo sunku suprasti, ką ji mėgina pasakyti. Rodos, mandagiai pasiuntė skambinti į Elektros tinklus“, - prisiminė ji.

DELFI kreipėsi į Vilniaus savivaldybės Miesto tvarkymo skyrių. Telefonu atsiliepusi skyriaus vedėja Irena Mikalauskienė sakė, jog nors skambinta buvo ir jos numeriu, su skaitytoja kalbėjusi ne ji, o galimai - kitas darbuotojas. Vis tik, ji taip pat paaiškino, kad kreiptis reikėtų į „Lesto“.

Vilniaus savivaldybės darbuotojai paneigė, kad iš skaitytojas pasiteiravimo galėjo būti juokiamasi. „Esame valstybinė institucija ir tiesiog buvo išreikštas nustebimas, kad dėl šio klausimo kreiptasi į mūsų skyrių ", - sakė savivaldybės darbuotoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)