- Kaip sugalvojote ateiti į šį projektą, kas jus paskatino?

- Mane paskatino mano draugė, siuntė anketos nuorodas, tardė kas, kaip, kada. Nusprendžiau nesipriešint jos minčiai ir sudalyvavau šiame projekte. Šiuo metu turiu labai didelį palaikymą ir tų žmonių, iš kurių net nesitikėjau jo sulaukti. Išvada: ačiū mano draugei, ji privertė mane patikėti savimi.

- Kaip manote, ar Marijonas padės jums siekti pergalės ir nuves iki jos?

- Žinoma, kad padės, šiame projekte jis mano mokytojas ir aš juo tikiu. Jei ir nebūtų mano mokytojas, vis vien manyčiau, kad jis - stiprus varžovas kitiems teisėjams.

- Ar nebijote pirmosios tiesioginės laidos, gal atskleisite, kokią dainą atliksite?

- Turiu prisipažinti, kad dar neteko dalyvauti tiesioginiame eteryje, todėl labiau smalsu, nei baisu. Dainą kol kas paliksiu kaip paslaptį, kurią atskleisiu tik tiesioginio eterio metu.

- Ką projekte laikote didžiausiu savo konkurentu, o kurį atlikėją palaikote?

- Mano didžiausias konkurentas yra likęs 11-ukas, nes atrinkti vieni geriausių ir net neįsivaizduoju, kaip jie pateiks savo atliekamas dainas, o tai, manau, yra svarbiausia, kad patiktum publikai. Mano palaikymas kiekvienam dalyviui paskirstytas vienodai, kadangi visi likę yra išgyvenęs visus atrankos etapus su didžiausiomis emocijomis, todėl kiekvienas žinome, kaip vienam ar kitam bus skaudu išeiti iš projekto, ir ypač pirmajam.

- Nuo kelerių metų dainuojate?

- „Dušo lygyje“ dainuoju tikriausiai nuo gimimo (juokauja), o „scenos lygis“ mano prasidėjo, su pertraukomis, prieš 10 metų.

- Kaip nusprendėte savo gyvenimą sieti su muzika?

- Paprastai... Gimnazijoje lankiau chorą. Po 12 klasės supratau, kad gyvenimas be muzikos - ne gyvenimas, todėl išvažiavau į Klaipėdą studijuoti klasikinį dainavimą. Čia susipažinau su gausybe talentingų žmonių, susijusių su muzika, nesvarbu, ar tai šokiai ar grojimas, ar dainavimas. Turėjau garbę pažinti sceną vis kitame amplua.

- Koks jūsų laimingas skaičius?

- 3, taip pat tie, kurie dalinasi iš 3.

- Ar tikite likimu?

- Tikiu, tik likimo kalviai esame mes patys.

- Ką mėgstate veikti laisvalaikiu?

- Kadangi šiuo metu nedirbu, tai turiu labai daug laisvo laiko, todėl kartais kasdienybė yra laisvalaikis (juokauja). O mėgstu daug ką veikti... Labai mėgstu žiūrėti filmus, kai kuriuos žiūriu daug kartų vien dėl to, kad stebiu vieno ar kito aktoriaus išreikštas emocijas, reakcijas, elgseną, mane žavi vaidyba. Taip pat patinka žaisti biliardą, futbolą (nors prisipažinsiu, kad stebėti nemėgstu), važinėti dviračiu, tapyti, megzti, dekupuoti, dekoruoti, sportuoti, klausytis muzikos, šokti, kas be ko, dainuoti ir dar daug nesuskaičiuojamų veiksmų.

- Koks jūsų zodiako ženklas, ar atspindite jį?

- Dvyniai... Artimieji sako, kad aš „grynas“ Dvynys. Neseniai man perskaitė, kad Dvynės moterys labiau siekia karjeros, o namų ruoša ir virtuvės reikalai - ne jų gyvenimo būdas . Iš tikrųjų nelabai domiuosi horoskopais, todėl dabar teko šiek tiek pasiskaityti, ką rašo apie Dvynius „...šio ženklo vidinis pasaulis atsako už grožį ir harmoniją, todėl jo atstovas domisi daile ir muzika...“- tiesiai į taikinį. Dar kelios frazės, kurios, mano manymu, atitiko: „Realistas, tačiau apgaudinėja save tikindamas, kad pasaulyje nėra blogio. Įsitikinęs, jog tikrąją laimę galima susikurti tik asmeninių pastangų dėka”, „Jie labai greit susižavi naujais daiktais bei žmonėmis, tačiau lygiai taip pat greitai įspūdis nublanksta“, „ Dvyniams visuomet gerai pavyksta įsisavinti naują žinių sritį arba susiorientuoti svetimoje aplinkoje“.

Tačiau manau, kad kiekvienas yra individualus, todėl taikyti vienus ar kitus bruožus visiems žmonėms, gimusiems po tuo pačiu zodiako ženklu, yra melaginga .

- Kas šiam gyvenime – svarbiausia?

- Šiame... Galbūt gyventi (juokauja). Sulaukus senatvės, bekalbant apie savo gyvenimą, neištarti tokių žodžių - „kažkokia nesąmonė gavosi“ (juokauja), o kiekvieną savo pasakojimą, pasakojant anūkams, užbaigti: „nepatikėsi, kaip buvo gera“.

- Ar nebijai iššūkių?

- Bijau, bet pasiryžtu juos įveikti. Jei įveiksi baimę, tai įveiksi ir iššūkį.

- Jei užsibrėši tikslą – tai būtinai jį pasieksi?

- Būtinai, nes kitaip save kankinsiu, o savęs kankinti nemėgstu.

- Ar galvoji apie tolimą ateitį, kokia ji?

- Ji graži, laiminga, turininga. Turiu darbų, žygdarbių, nuotykių, naujų jausmų ir gyvenimo tikslų sąrašą, kurį po truputį pateisinu. Vienas protingas žmogus man pasiūlė pasidaryti vizualizacijos lentą, joje taip pat yra pažymėtas ir „X Faktorius“, kasdien galvodama apie savo tikslus, juos įgyvendinu. Jau faktas tas, kad patekau į laimingųjų 12-ą.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Brangieji, linkiu jums pajusti tą pačią šiltą nuotaiką skaitant mano atsakymus į šiuos klausimus... Tikiuosi pateisinsiu visus Jūsų lūkesčius, pasirodant tiesioginiame eteryje ir ne tik. Linkiu Jums tarp 12 susirasti savo favoritą ir nuoširdžiai jį palaikyti, ir nesvarbu, kad jam gali kartą nepasisekti. Sakoma: „draugą pažinsi nelaimėje“. Mes taip pat žmonės ir lygiai taip pat klystame.