Bendruoju pagalbos telefonu gauti net keli skirtingi pranešimai: tarnyboms pranešta, ir kad užpultas žmogus, ir kad žmogus bando iššokti per balkoną.

Atvykus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad vienas studentas užpuolė kitą ir sužalojo. 24 metų užpuolikas savo bendraamžiui kambario kaimynui peiliu smogė į nugarą.

Nukentėjęs studentas išvežtas į ligoninę (pasak medikų, gyvybei pavojus negresia), o užpuoliko buvo ieškoma po bendrabučius.

Konfliktas vyko Saulėtekio al. 12, vadinamajame Niujorke, aštuntame aukšte. Tačiau pareigūnai naršo kur kas plačiau. Įtariama, kad ugniagesiams perduotas pranešimas apie bandymą iššokto per balkoną, tiesiogiai susijęs su konfliktu - įtariamasis pabėgo balkonais.

Pamatę policiją, ugniagesius ir medikus, studentai tuoj ėmė vieni kitų klausinėti, kas vyksta. Vieni tikino, kad matė norintįjį iššokti pro balkoną, kiti sakė, kad tikriausia įvykių versija yra aštuntame aukšte - būtent ten peiliu sužalotas studentas. Vienas studentų atsiuntė nuotraukas, kuriose užfiksuotas po įvykio užantspauduotas kambarys.

DELFI dėkoja skaitytojams už nuotraukas ir informaciją.

Į lauką išėję studentai aptarinėjo, kad ieškomasis yra apie 180 cm ūgio ir su barzda. Pirminiais duomenimis, sužalotam vaikinui smogta peiliu į nugarą.

Kruopščiai patikrinę bendrabutį policijos pareigūnai išėjo į lauką. Nors dabar pareigūnai neišsivedė įtariamojo - kada jis bus sulaikytas tik laiko klausimas. Jo asmenybė pareigūnams žinoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)